Rengia labdaringą tatuiruočių akciją

Sveikata

Klaipėdoje,  Turgaus a. 23, įsikūręs tatuiruočių salonas „Ink Black Tattoo” birželio 19-20 dienomis, rengs labdaringą akciją.

Jos metu iš pasidariusiųjų tatuiruotes surinkti pinigai bus skirti Vaiko širdies asociacijai, besirūpinančiai vaikais, turinčiais širdies ydą.

„Remsime ir padėsime mūsų ateičiai – vaikams. Ne bet kokiems vaikams, o ypatingiems. Jie yra kariai su širdies ydomis! Tikri kariai – dėl to jie ir ypatingi”, – rašo akcijos organizatoriai.

Šiame salone birželio 19-20 dienomis bus daromos mažos tatuiruotės, susijusios su vaikučiais ir širdelėmis. Eskizai bus maži, kad būtų įmanoma juos ištatuiruoti per puse valandos ar valandą.

Nuo 2008 m. veikianti Vaiko širdies asociacija yra ne pelno siekianti organizacija, dirbanti labdaros pagrindais ir remianti Santariškių II širdies chirurgijos skyrių. Ji padeda vaikams, gimusiems su įgimtomis širdies ir kraujotakos ligomis.

Anot asociacijos, įgimtą širdies ydą gali turėti maždaug 8 iš 1000 naujagimių. Sergantįjį širdies yda kartais dar lydi ir kitos sveikatos problemos, sutrinka įprasta raida, tad būtina pagalba, kad vaikas galėtų gyventi visavertį gyvenimą.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Veidai

Kad vėžiu sergantys vaikai pamatytų jūrą, sieks tatuiravimo rekordo

Klaipėdos tatuiruočių salono „Danis Tatoo” įkūrėjas, žinomas tatuiruočių meistras Danielius Djačkovas gegužės 29 dieną, šeštadienį, Tarptautinės vaikų gynimo dienos išvakarėse, ...
2021-05-21
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Miestas

Klaipėdoje prasidėjo tatuiruočių festivalis

Visą ilgąjį savaitgalį Kultūros fabrike vyks jau trečiasis didžiausiu Baltijos šalyse tokio pobūdžio renginiu vadinamas tatuiruočių festivalis „Memel Tattoo Convention“.
2018-07-06
Skaityti daugiau

Miestas

Šeštadienį - labdaros akcija

Kaip ir kiekvienais metais, taip ir šį pirmą vasaros savaitgalį, birželio 2-ąją, šeštadienį, minėdama Pasaulinę vaikų dieną Klaipėdoje įsikūrusi „Danis ...
2018-06-01
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This