Dovana vaikams, nemačiusiems jūros

Uostas ir jūra

Jūros šventės įkarštyje, liepos 27-29 d., Smiltynės Jachtklube vyks renginys „INREAL vasara vaikams Smiltynės Jachtklube“. Į Smiltynę pakviesta 70 vaikų, gyvenančių globos namuose visoje Lietuvoje ir iki šiol nemačiusių jūros.

Organizatorių nuotr.

Čia jau antru metus organizuojama „Smiltynės Jachtklubo regata. Lietuvos Platu 25 jachtų klasės čempionatas“ bei Lietuvos Respublikos Prezidentės Dalios Grybauskaitės inicijuotos kampanijos „Už saugią Lietuvą“ akcija „Padovanok vaikui vasarą“.

Šių metų renginys truks 3 dienas, regatoje rungtyniaus apie 60 buriuotojų.

„Įkvėpti praėjusių metų renginio nusprendėme, kad jis turi trukti ilgiau. Taip galėsime daugiau laiko praleisti kartu, patirti naujų įspūdžių ir, žinoma, ilgiau pabūti prie jūros. Džiaugiamės galėdami būti šios gražios akcijos dalimi, todėl stengsimės sukurti nepamirštamą savaitgalį vaikams, kuriems taip reikia mūsų dėmesio. Stovyklaudami jie dalyvaus regatoje, rungtyniaus jachtomis drauge su buriuotojais, lankysis Jūrų muziejuje, žiūrės kiną po atviru dangumi, džiaugsis įvairiomis pramogomis, matys saulėlydžius jūroje ir saulėtekius mariose“, – pranešime spaudai cituojama INREAL grupės projektų vadovė ir renginio koordinatorė Miglė Savickaitė.

Organizatorių nuotr.

Renginyje savanoriaus INREAL grupės darbuotojai, buriuotojai bei Smiltynės Jachtklubo uosto klientai, norintys prisijungti prie šios kilnios akcijos.

Pasak Lietuvos Respublikos Prezidentės Dalios Grybauskaitės, vaikystės vasara – nuostabiausias gyvenimo metas, formuojantis įgūdžius visam ateinančiam gyvenimui. Todėl jau trečius metus vykstanti akcija kviečia įvairiais būdais prisidėti prie turiningo sunkumus patiriančių vaikų ir jaunuolių vasaros laisvalaikio, stiprinti socialinius įgūdžius ir sudaryti sąlygas dalyvauti vasaros stovyklose.

2017 metais INREAL ir Smiltynės Jachtklubo su partneriais organizuotoje šventėje dalyvavo beveik 50 buriuotojų bei daugiau kaip 200 vaikų iš Klaipėdos regiono vaikų globos namų, dienos centrų, socialiai remtinų šeimų. Gavus daug pozityvių vertinimų ir palaikymo, nuspręsta šventę padaryti kasmetiniu renginiu.

INFORMACIJA

INREAL grupė, kurią sudaro UAB „Inreal valdymas“, UAB „Inreal“ ir UAB „Inreal GEO“ , teikia bene plačiausią Lietuvoje nekilnojamojo turto paslaugų spektrą. Jose šiuo metu dirba per 90 darbuotojų 11-oje šalies miestų. Per daugiau nei 20 veiklos metų įgyvendinta per 50 įvairios paskirties nekilnojamojo turto projektų, kurie pelnė pripažinimą ir apdovanojimus ne tik Lietuvos, bet ir tarptautiniuose konkursuose. 2015/16 ir 2016/17 metais INREAL grupei buvo suteiktas Nacionalinio Laimėtojo vardas prestižiniame Europos verslo apdovanojimų konkurse (European Business Awards) Verslo ir aplinkos darnos kategorijoje.

 

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Verslas

Klaipėdos NT rinka: aštrės konkurencija?

INREAL grupė savo pranešime spaudai konstatuoja, kad Klaipėdos pirminėje butų rinkoje 2018-aisiais pirkėjai buvo pasyvesni nei prieš metus ir nupirko ...
2019-02-19
Skaityti daugiau

Verslas

Smiltynės jachtklubas – geriausias metų visuomeninis ir rekreacinis projektas

Konkurse „Už darnią plėtrą“ INREAL grupės išplėtotas Smiltynės jachtklubas pripažintas geriausiu metų visuomeniniu ir rekreaciniu projektu. Laivybos, poilsio ir renginių komplekso ...
2018-12-06
Skaityti daugiau

Verslas

NT rinkos paveikslas: kurortai aktyvesni už didmiesčius

Trims didžiausiems Lietuvos miestams tenka pusė visos Lietuvos būsto sandorių, tačiau tai nereiškia, kad visose kitose savivaldybėse nekilnojamojo turto (NT) ...
2018-08-22
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This