„Žilvityje” patyrė seksualinę prievartą?

Kriminalai ir nelaimės, Svarbu

Policija praneša, kad šeštadienį Klaipėdos rajone įsikūrusioje vienoje stovyklavietėje trys nepilnametės mergaitės galimai patyrė seksualinę prievartą.

Policijos teigimu, tvirkinamuosius veiksmus 10-13 mergaičių atžvilgiu galėjo atlikti stovykloje savanoriu apsaugininku dirbęs 43 metų vyras.

Įtariamasis mergaitės tėvas uždarytas į areštinę.

„Atvirai Klaipėdai” susisiekus su Karklėje įsikūrusios Žilvičio” stovyklos direktoriumi Broniu Kalvaičiu, jis patvirtino, kad nemalonus incidentas įvyko jų stovykloje.

„Vakar pranešiau policijai”, – sakė direktorius, paneigęs policijos pranešimą, kad tvirkinamuosius veiksmus atliko jų darbuotojas. „Tai buvo vienos mergaitės tėvas. Jis savo dešimtmetę dukrytę atvežė į stovyklą ir pasiprašė permiegoti, nes norėjo pasižiūrėti, kaip ji pritaps stovykloje”, – sakė B. Kalvaitis.

Jo teigimu, ryte jis nuėjo pas savo dukrą, o po to – į kitų mergaičių kambarį. Ten esą jis mergaičių klausinėjo, kaip joms sekasi, buvo malonus, kai kurias apsikabino, glamonėjo.

Visgi apie galimą patirtą tvirkinimą mergaitės pranešė ne stovyklos vadovybei, o vienai iš mergaičių mamų.

„Mama man paskambino iš Vilniaus, aš buvau labai nustebęs, kaip pagyvenęs vyras, mylintis tėvas, vidury dienos mergaičių kambary”…, – minties nebaigė direktorius, pridūręs, jog kai mergaitės apie galimą seksualinę prievartą prisipažino ir jam, bemat buvo informuotos atitinkamos tarnybos.

Direktoriaus teigimu, tai pirmas toks atvejis jų stovykloje.

Įtariamasis mergaitės tėvas uždarytas į areštinę.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kriminalai ir nelaimės

Nuteistas mažametes ir nepilnametes internete tvirkinęs vyras

Klaipėdos apygardos teismas uždaruose teismo posėdžiuose išnagrinėjo baudžiamąją bylą dėl jaunesnio negu 16 metų asmens tvirkinimo, vaiko išnaudojimo pornografijai ir ...
2022-09-19
Skaityti daugiau

Veidai

„Žilvitis“ turi naują vadovę

Keičiasi Karklėje įsikūrusios moksleivių vasaros stovyklos „Žilvitis“ vadovai. Pasitraukus ilgamečiam stovyklos direktoriui Broniui Kalvaičiui nuo vasario 1 d. stovyklos vairą ...
2022-02-01
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Kriminalai ir nelaimės, Svarbu

Pradėta nagrinėti Viktoro Usovo byla

Klaipėdos apylinkės teismo Klaipėdos rajono rūmai po po keletą mėnesių trukusių nesėkmingų bandymų pradėti nagrinėti nepilnamečių berniukų tvirkinimo bylą, kurioje kaltinimai pareikšti 35 metų klaipėdiečiui Viktorui Usovui, antradienio rytą pagaliau ją atvertė. 
2020-01-07
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This