112 prašo nebeskambinti dėl smarvės

Miestas, Svarbu

Pagalbos numerį 112 administruojantis Bendrasis pagalbos centras (BPC) savo „Facebook” profilyje trečiadienį paskelbė prašymą klaipėdiečiams nebeskambinti šiuo numeriu dėl pietinėje miesto dalyje tvyrančios smarvės. Klaipėdiečių prašoma pasidalinti šiuo skelbimu.

Komentarų skiltyje BPC ragina skambinti Aplinkos apsaugos departamento Pranešimų priėmimo ir aplinkosauginių ekstremalių situacijų valdymo skyriui, kuris dirba ir naktį. Jam galima skambinti telefono numeriais (8 5) 273 2995 ir 8 698 81837.

„Pirmi pranešimai dėl smarvės ir pavojaus žmonių sveikatai buvo gauti dar rugpjūčio 22 d. Informacija aplinkosaugininkams ir Visuomenės sveikatos centrui buvo perduota iš karto. Tai, kad bus toliau skambinama numeriu 112, iš esmės nieko nepakeis – mes savo funkciją jau atlikom ir informaciją perdavėm atsakingom institucijom”, – rašo BPC.

Pietinės miesto dalies gyventojai smarve socialiniuose tinkluose pastaruoju metu skundžiasi kiekvieną vakarą.

BPC „Atvirai Klaipėdai” pateiktais duomenimis, iki šiol yra užregistruota apie 50 tokių skambučių, kai pranešama apie smarvę.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Politika, Svarbu

Miesto bei ministerijos taikikliuose - „Branda LT“ ir „Grigeo Klaipėda“

Su Klaipėdos meru penktadienį popiet susitikęs aplinkos ministras Simonas Gentvilas tikina, kad rudenį aplinkosaugininkai atliks auditus dėl nesiliaujančių kvapų, o ...
2023-08-04
Skaityti daugiau

Aplinkosauga

Smarvė: merui labiausiai kliūva „Branda“

Reaguodamas į gyventojų skundus dėl pietinėje Klaipėdos dalyje vis jaučiamo nemalonaus kvapo, Klaipėdos meras bei savivaldybės specialistai lankėsi Dumpiuose veikiančiose ...
2023-06-08
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Gyventojai - prieš bendrovės „Mestilla" plėtrą

Nors prieš smarvę pietinėje Klaipėdos dalyje susivienijusių gyventojų socialinio tinklo grupę sudaro apie 8000 registruotų dalyvių, ketvirtadienio vakare į Seimo ...
2022-09-09
Skaityti daugiau

NAUJAUSI STRAIPSNIAI

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This