Verdiktas dėl Aurimo Didžbalio – lapkritį

Sportas

Lietuvos sunkiosios atletikos federacija penktadienio vakarą išplatino lakonišką pranešimą dėl Aurimo Didžbalio dopingo bylos.

Tarptautinė sunkiosios atletikos federacija (IWF) apie teigiamą Aurimo Didžbalio dopingo testą pranešė šių metų sausį. Martyno Vainoriaus nuotr.

„Spalio 18 dieną Budapešte (Vengrija) įvyko Aurimo Didžbalio bylos nagrinėjimas dėl užterštų maisto papildų vartojimo. Sunkiosios atletikos federacija pateikė visus įrodymus, kad nėra A. Didžbalio kaltės ar neatsargumo. Sprendimas turėtų būti priimtas per mėnesį”, – rašoma pranešime.

Tarptautinė sunkiosios atletikos federacija (IWF) šių metų sausį pranešė apie teigiamą Lietuvos sunkiaatlečio dopingo testą. Pernai gruodį Anahaime (JAV) vykusiame pasaulio čempionate vicečempionu tapęs atletas įtariamas vartojęs draudžiamą preparatą SARM S-22 (Selective Androgen Receptor Modulator).

A. Didžbalis 2012 metais jau buvo diskvalifikuotas dvejiems metams už dopingo vartojimą ir prarado Europos vicečempiono titulą bei teisę dalyvauti Londono olimpiadoje.

Pernai Bronislavo Vyšniausko auklėtinis buvo pripažintas geriausiu Klaipėdos miesto ir geriausiu Klaipėdos universiteto sportininku.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Fotoreportažai, Sportas

Medalių lietumi pažymėjo sunkiosios atletikos šimtmetį

Klaipėdoje vykusiame šventiniame Baltijos taurės turnyre, skirtame Lietuvos sunkiosios atletikos sporto šimtmečiui paminėti, buvo visko – ir sportinio azarto, ir ...
2023-10-17
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės, Svarbu

Dopingo byla: verdiktas lieka toks pat

Klaipėdos apygardos teismas ketvirtadienį atmetė trenerių Bronislavo Vyšniausko ir Antano Jakimavičiaus skundus dėl neteisėto dopingo medžiagų laikymo ir platinimo. Atmestas ...
2020-11-05
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės

Su įkalčiais sulaikytas narkotikų platinimu įtariamas vyras

Klaipėdos apskrities vyriausiasis policijos komisariatas pranešė, kad jo pareigūnai su įkalčiais sulaikė asmenį, įtariamą platinus narkotikus. Pirmoji operacija įvyko dar ...
2020-10-06
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This