„Neptūnas” debiutavo kalėdinėje šventėje

Sportas
Avatar photoAtvira Klaipėda
2018-12-27

Krepšinio klubo „Neptūnas“ krepšininkai vaikams padovanojo kalėdinę atrakciją – sporto šventę.

4 skirtingoms vaikų amžiaus grupėms skirta šventė vyko LCC universiteto sporto salėje. Vaikai kartu su „Neptūno“ krepšininkais varžėsi stiprumo, vikrumo ir gudrumo estafetėse bei išbandė savo jėgas krepšinio aikštelėje, o į kai kurias užduotis įtraukė ir mažųjų tėvelius.

Šventėje dalyvavęs „Neptūno“ vyriausiasis treneris Kazys Maksvytis tikina, kad tokios iniciatyvos visam klubui yra nepaprastai reikšmingos.

„Neptūnas – tai šeimos komanda, todėl nuolat stengiamės dalyvauti įvairiose vaikams skirtose akcijose, iniciatyvose bei būti aktyvi Klaipėdos miesto bendruomenės dalimi. Mums visada labai smagu susitikti su savo komandos gerbėjais, ypač su pačiais mažiausiais. Džiugu, kad galėjome sukurti tikrą šventę vaikams ir taip prisidėti prie jų svajonių išsipildymo“,- pranešime spaudai cituojamas K. Maksvytis.

Šventinę atrakciją vaikams organizavo viena didžiausių Baltijos šalyse medienos ir baldų gamybos įmonių Vakarų medienos grupė (VMG). Bendrovė kalėdines pramogas savo darbuotojų vaikams rengia kasmet, tačiau šie metai buvo pirmieji, kuomet mažuosius su laukiamiausiomis žiemos šventėmis sveikino ne tik Kalėdų Senelis, bet ir profesionalūs krepšinio žaidėjai.

„Kasmet stengdamiesi išreikšti dėkingumą savo darbuotojams, nepamirštame dėmesiu bei neišdildomais įspūdžiais apdovanoti ir jų vaikučių. Kalėdos – tai buvimo su šeima laikas, todėl ir savo darbuotojams dovanojame tokias pramogas, kurios drauge suburtų visus šeimos narius. Šiemet prie Kalėdų šventės prisijungę „Neptūno“ komandos krepšininkai išties sukūrė bendrumo jausmą – estafetėse dalyvavo ne tik vaikai, bet ir suaugusieji. Tikimės, kad šis komandiškumo jausmas lydės mus visus ir ateinančiais metais“, – teigia VMG personalo direktorė Indra Jankauskė.

„Neptūnas“ dažnai matomas įvairiose bendruomenės renginiuose, lankosi Klaipėdos miesto ir Klaipėdos rajono mokyklose, prieš sezoną organizuoja sezono atidarymo renginį, tačiau tokioje Kalėdų šventėje komanda dalyvavo pirmą kartą.

„Pasivaržyti su vaikais ir kartu pamėtyti į krepšį laukiant Kalėdų Senelio „Neptūnui“ buvo nauja patirtis, tačiau viskas pavyko puikiai. Matėme daugybę šypsenų ir laimingų veidų, tad tikimės ir toliau dalyvauti tokiose smagiose veiklose,“ – džiaugėsi komandos vyriausiasis treneris K. Maksvytis.

Žymos: | | | |

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti apie klaidą

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Fotoreportažai, Sportas

„Šiauliai“ parklupdė „Neptūną“

Dėl garbės kovojantys „Šiauliai“ dar labiau apkartino reguliariojo sezono pabaigą Klaipėdos „Neptūnui“. Žydrūno Urbono auklėtiniai namuose sekmadienį 104:98 (21:19, 22:33, ...
2024-05-05
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Sportas

„Neptūnas“ krito paskutinę akimirką

Klaipėdos „Neptūnas“ jau praktiškai turėjo pergalę savo rankose, tačiau galiausiai trečiąsyk paeiliui trečiadienio vakarą namie krito Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“). ...
2024-05-01
Skaityti daugiau

Konsultacijos

Kaip sužinoti, ar sklypas turi tikslias ribas?

Nesutarimai su kaimynais, daug laiko ir finansinių išlaidų galintys pareikalauti teisminis bylinėjimaisis, stringantys turto pardavimo procesai – tai tik keletas ...
2024-04-30
Skaityti daugiau



Pin It on Pinterest

Share This