Sukūrė dainą apie Palangą

Regionas

Palanga šį penktadienį prasidėsiančios tris dienas truksiančios Kurorto šventės metu pristatys dainą „Visi į Palangą“.

Deivido Zvonkaus sukurtas kūrinys pirmą kartą oficialiai bus pristatytas penktadienį, gegužės 31 d., 21 val. Kurorto šventės atidarymo metu. Jį Palangoje, Jūratės ir Kastyčio skvere, atliks palangiškė dainininkė Paulina Skrabytė kartu su savo mokytojais – Viliumi ir Violeta Tarasovais bei Palangos kameriniu choru.

Pagal šio kūrinio garso takelį šeštadienį 23.30 val. dangų ties jūros tiltu nušvies ir Kurorto šventės fejerverkas su lazerių šou.

„Svarstydami, koks hitas šiais metais turėtų visus kviesti į Palangą, užsibrėžėme tikslą sukurti jį „šviesų“ bei nuotaikingą, „užvedantį“ ir lengvai įsimenamą – tokį, kuris skelbtų apie visus metus veikiantį kurortą bei kviestų atvykti į Palangą ne tik karštuoju metų laikotarpiu, kadangi vasara Palangoje niekuomet nesibaigia“, – pranešime spaudai cituojamas Kurorto šventės režisierius Marius Tumšys.

Naują dainą galima išgirsti čia. 

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Regionas

Bendrovės „airBaltic“ lėktuvai jau 15 metų skraido tarp Palangos ir Rygos

Latvijos oro linijų bendrovė „airBaltic“ balandį švenčia reikšmingą sukaktį – 15 metų, kai Palangą ir Rygą sujungė šios avialinijos.  „Lietuva ...
2024-04-30
Skaityti daugiau

Regionas

Palanga kviečia į gintarines linksmybes

Organizatoriai žada, kad gegužės 10-12 dienomis, kai Palangoje jau 16 kartą vyks „Gintarinis savaitgalis”, turės ką veikti visi – ir ...
2024-04-30
Skaityti daugiau

Regionas

Palangoje rudenį vyks senjorų festivalis

Tarptautinės pagyvenusių žmonių dienos proga Palangoje pirmąsyk bus organizuojamas festivalis „Senjorų savaitė“. Rugsėjo 29 d. – spalio 4 d. Palanga ...
2024-04-26
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This