Vieną prabangiausių kruizinių laivų sustabdė bangos (1)

Uostas ir jūra
Avatar photoAtvira Klaipėda
2019-07-04

Penktadienį nuo 7 iki 15 val. Klaipėdoje turėjo viešėti kruizinis laineris „Seven Seas Explorer”, plukdantis 677 keleivius iš 37 valstybių. Didžioji jų dalis yra iš JAV.

cruisemapper.com nuotr.

„Cruise Services Klaipėda” kruizų aptarnavimo vadovė Agnė Mikniūtė informavo, kad „Seven Seas Explorer” į Klaipėdą šįkart negali įplaukti dėl didelio bangavimo. Kiti jo vizitai šiemet yra suplanuoti  liepos 17 d. bei rugpjūčio 5 d.

Su Maršalo salų vėliava plaukiojantis laivas Klaipėdoje lankosi nuo 2017 m. Jis priklauso JAV kruizinių linijų kompanijai „Regent Seven Seas Cruises”. 224 m ilgio laivas buvo pastatytas 2016 metais Italijoje. Laive yra 13 denių ir tik 377 kajutės. „Seven Seas Explorer” laivu vienu metu gali keliauti 750 keleivių bei 542 įgulos nariai.

Pasak laivo savininkų, „Seven Seas Explorer” yra vienas prabangiausių kruizinių laivų pasaulyje. Visos laive esančios kajutės – interjero dizainerių sukurti apartamentai. Viršutiniuose deniuose esančios kajutės yra teminės. Interjero temos varijuoja nuo prašmatnaus vasaros namelio iki Parko Aveniu apartamentų.

Žymos: | | | | |

Komentarai (1):

Įrašo “Vieną prabangiausių kruizinių laivų sustabdė bangos” komentarų : 1

  1. 677 parašė:

    rytojaus dienos skaičius mieste. Gražu. Tik Įdomu kaip pasitiksime? Vėl klumpakoji šoksim? Į Akropolį nuvešim. Vėliau Akropolis atsidėkos-parems festivalį tam tikrą. Žiūrint tik pačiu primityviausiu kampu, į miestą atplaukia 677 ne ploniausios pasaulio piniginės ir galėtų per pusdienį miestelyje palikti min 677 000 eur. Ir tai be logistikos ir uosto rinkliavų ir tik vienas laivas!!! Ką galima nuveikti čia per pusdienį? Sutikime ne kažin ką, bet išsivežti norą čia dar kartą sugrįžti tai tikrai galėtų. Ar išsivež :):)? Mūsų miestelio prioritetai naftų bačkos, Begos, Klasko šaldytuvai, angarai ir kalnai kitokio brudo, nes jie ( Achema) to labiau nori. Ir išplauks. O mes ką? Mes toliau kankinsimės su mintimis ar teisingai pasirinkome pensijinį fondą ar kažkokią pakopą. Į tokį laivelį, tapus pensininku, mums nelemta ir kojos įkelti. Gal mes kokie UO (vert. iš rusų klb. -protiškai atsilikęs)?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti apie klaidą

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Verslas

Naktimis visus metus gabens didelių gabaritų detales

„Ignitis renewables“ gabena dideles vėjo elektrinių dalis iš Klaipėdos uosto į Kelmės rajoną, kur vysto didžiausią sausumos vėjo elektrinių parką ...
2024-05-06
Skaityti daugiau

Uostas ir jūra

Iš uosto akvatorijos iškastą gruntą bus galima panaudoti uosto infrastruktūrai plėsti

Aplinkos ministras Simonas Gentvilas pakeitė Grunto kasimo jūrų ir jūrų uostų akvatorijose ir iškasto grunto šalinimo taisykles, kuriomis papildė galimus ...
2024-05-02
Skaityti daugiau

Uostas ir jūra

Italijos ambasadorius susipažino su uostu

Nuo sausio pabaigos Italijos ambasadoriaus pareigas Lietuvoje einantis Emanuele de Maigret atvyko susipažinti su Klaipėdos uostu. Per pastaruosius 20 metų ...
2024-04-29
Skaityti daugiau



Pin It on Pinterest

Share This