Kviečia ant marių kraštelio

Regionas

Jau šį šeštadienį Dreverna kviečia į tradicinę kaimo ir žvejų šventę „Ant marių kraštelio“. 766-ąjį gimtadienį minėsianti pamario žvejų gyvenvietė suruošė kiekvieno skoniui įtiksiančią programą.

10 valandą startuos naujojo sporto aikštyno prie buvusios mokyklos išbandymas: čia vyks įvairios sporto varžybos, o lygiai vidurdienį įvyks ir  iškilmingas aikštyno atidarymas.

13 val. Kultūros namuose numatyti šventiniai priešpiečiai. Jų metu bus teikiami padėkos karšiai, pristatytas pamario vietovardžių kalendorius. Priešpiečio muziką atliks solistė Aistė Širvinskaitė – Ruškienė ir pianistė Loreta Piaseckienė.

Iš karto po priešpiečių 15 val. laukia tradicinė eisena į uostelį. Ten dainomis ir šokiais džiugins Gargždų kultūros centro dainų ir šokių ansamblis „Minija“, Drevernos dainininkai, pasimėgauti tradiciniu popietiniu kafijos puodeliu kvies Priekulės Ernsto Vicherto teatro aktoriai. Bus galima pasiplaukioti mariose, veiks vaikų ir suaugusių kūrybinės dirbtuvėlės.

Vakare gerą nuotaiką dalins muzikinės grupės „PopDu“, „Amber rock‘n roll“, „Džentelmenai“, atlikėjai Vaida Genytė ir Ovidijus Vyšniauskas. Renginį vainikuos šventinis fejerverkas.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Regionas

Vakarų Lietuvos savivaldybių kreipimasis į ministerijas dėl potvynių valdymo

Pastaruoju metu potvyniai Vakarų Lietuvos regione intensyvėja, apima vis naujas teritorijas, todėl net keturios savivaldybės – Klaipėdos miesto, Klaipėdos, Šilutės ...
2024-03-13
Skaityti daugiau

Mums rašo

Vandens sportas ir pamario gamta gydė karo našlaičių širdis

Kelios dešimtys Ukrainos karių vaikų šalies Nepriklausomybės dieną atšventė pamaryje, Drevernos uoste. Trumpoms vasaros atostogoms į Lietuvą atvežti našlaičiai ir ...
2023-08-29
Skaityti daugiau

Regionas

Drevernoje - stambi vagystė

Policija pranešė, jog naktį iš sekmadienio į pirmadienį, apie 3.30 val., Drevernoje buvo pastebėta, kad išlaužus lango rėmą iš kelto ...
2023-08-22
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This