Mažvydas Matukas

Įvairesnio skonio alų pirmieji galės išbandyti klaipėdiečiai

Nuolat eksperimentuojantys aludarystės ir inžinerijos inovatoriai sukūrė pirmąjį pasaulyje įrenginį, kuriuo barmenams bus suteikta proga savo nuožiūra papildyti bet kokį alų naujais skoniais prieš įpilant jį į taures. Komerciniais tikslais toks prietaisas dar niekada...

Jūros šventė turės skonį

Nors visa šių metų Jūros šventės programa kol kas dar neviešinama, trečiadienį surengtos spaudos konferencijos metu buvo pasidalinta žinia, kad liepos 26-28 d. vyksiančios 60-osios Jūros šventės naujiena bus „Švyturio“ alaus darykloje kuriama proginė alaus rūšis....

Garsus aludaris Klaipėdoje išvirė neragauto skonio alų

Klaipėdoje veikiančioje „Švyturys Brewery“ gamykloje lankęsis vyriausiasis Bruklino daryklos aludaris Garrett Oliver ne tik vedė mokymus apie aludarystę, kūrė netradicinius gėrimų ir maisto derinius su žinomu lietuvių šefu Deivydu Praspaliausku, bet ir išvirė...

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest