Rimvydas Laužikas

Kviečia į Rimvydo Laužiko paskaitą

Lapkričio 9 d., 16 val., Palangos burmistro Jono Šliūpo muziejus kviečia į renginį „Silkė ir silkės patiekalai Lietuvos gastronomijos istorijoje“. Paskaitą šia tema skaitys Lietuvos gastronomijos paveldo tyrinėtojas, Vilniaus universiteto Komunikacijos fakulteto...

Kviečia atrasti Mažosios Lietuvos skonius

Sausio 31 d., antradienį, 17.30 val., Klaipėdos etnokultūros centre visi kviečiami susipažinti su senaisiais Mažosios Lietuvos skoniais. Renginyje dalyvaus ir išskirtinius Klaipėdos krašto maisto gaminimo ypatumus atskleis prof. Rimvydas Laužikas, bus pristatyti...

Aiškinsis „Facebook“ įrašų blokavimus ir ribojimus

Debunk.org komanda praneša pradedanti rinkti pavyzdžius, kai Meta priklausančios platformos netinkamai apriboja arba blokuoja žinučių apie Rusijos karą Ukrainoje sklaidą ar autorių veiklą. Turinio moderavimo klausimas tampa ypač svarbus Rusijos karo Ukrainoje...

Kviečia į kulinarinę kelionę su Rimvydu Laužiku

Spalio 22 d., šeštadienį, 15 val., Palangos Jono Šliūpo muziejus kviečia į ketvirtąjį rudens ciklo su kūrėjais renginį. Jis šį kartą ne apie teatrą, fotografiją ar tapybą – lankytojai leisis į kulinarinę kelionę po tarpukario Lietuvą. Renginio metu Vilniaus...

Pristatys pirmąją lietuvišką kulinarinę knygą

„Šiais laikais nemažai diskutuojame apie Lietuvos virtuvę, lietuvišką gastronominį tapatumą. Dažnas klausiame, kokie gi tie tikrieji lietuviški patiekalai? Jei ne cepelinai, ne kugelis ir ne bulviniai blynai, tada kas? Ši knyga – tarsi lietuviškos virtuvės...

Pin It on Pinterest