vofeliai

Kulinarinės istorijos iš Prūsų Lietuvos

XIX a. viduryje Karaliaučiaus istorikas profesorius Johanesas Foitas (Johannes Voigt) pilies Slaptajame archyve aptiko manuskriptą – receptų rankraštį, viduramžiais parašytą Teutonų ordino valstybės teritorijoje. Remiantis paleografine analize, kurią...

Nuo Tilžės sūrio iki jūreiviško grogo

Kas sieja Tilžės sūrį, Stavangerio silkes, vofelius, Karaliaučiaus marcipanus, jūreivišką grogą ir…Čikagos dangoraižius? Visa tai jūs galite atrasti ne kur kitur, o būtent Klaipėdoje, jei su bičiulių kompanija užsisakysite naują Klaipėdos turizmo ir kultūros informacijos centro (KTIC) parengtą turistinį maršrutą, skirtą populiarinti uostamiesčio marinistinį – kulinarinį paveldą.

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest