Pareigūnai nustatė nepilnametį, galimai išterliojusį daug paplūdimio įrangos (4)

Kriminalai ir nelaimės
Avatar photoAtvira Klaipėda
2024-03-22

Klaipėdos pareigūnai, atliekantys ikiteisminį tyrimą dėl turto sunaikinimo ar sugadinimo, nustatė nepilnametį įtariamąjį, galėjusį grafičiais išteplioti daug paplūdimio įrangos Melnragėje.

Šį sausį buvo gautas paplūdimius prižiūrinčios įstaigos atstovo pareiškimas, kad Melnragės paplūdimyje purškiamais aerozoliniais dažais yra apipiešta 20 persirengimo kabinų bei gelbėtojo posto išorinė siena. Žala įvertinta daugiau nei 730 eurų.

Tyrimo metu nustatyta, kad tai padaryti galėjo 2007 m. gimęs nepilnametis. Atlikus kratą jo gyvenamojoje vietoje buvo rastos priemonės, kurios galėjo būti naudotos nusikalstamai veikai įvykdyti: dažai, jų flakonėliai, markeriai, užrašai, piešinių eskizai, kitų tyrimui reikšmės turinčių daiktų.

Vaikinui pareikšti įtarimai dėl turto sunaikinimo ar sugadinimo. Tyrimą tęsiantys pareigūnai neatmeta, kad minėtas įtariamasis uostamiestyje grafičiais išpiešti galėjo ir daugiau objektų.

Žymos: |

Komentarai (4):

Atsakymai į “Pareigūnai nustatė nepilnametį, galimai išterliojusį daug paplūdimio įrangos”: 4

  1. Antanas parašė:

    Kai nedirba galva dirba kitos kuno dalis

  2. Piktas parašė:

    730€?!?!?, būdelę perdažyti 37€, neskaičiuojant sienos, kur rasti įmonę atliekančia darbus už tokią kainą? Baudos turi būti tūkstančiais ir už vieną teplionę, kitaip niekada nebus tvarkos

  3. Vietinis parašė:

    Tai tas išgama TIKRIAUSIAI su savo gimdytojais ir sutvarkys-uždažys savo tepliones!? Ar „nepilnametis” dobilas yra nepakaltinamas!?

    • Edis parašė:

      Tai su tėvais turės visą Klaipėdą sutvarkyti.Kur tik pripaišytą,ten nuvalyti.Tegul būna parodomoji bausmė visiems,kas tik sugalvotų taip elgtis.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti apie klaidą

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Svarbu, Uostas ir jūra

Žūva daug ruonių

„Kraupus radinys pajūryje“, – „Atvirai Klaipėdai“ parašė klaipėdietė Simona ir pridėjo nuotraukas bei filmuką, padarytus Melnragės paplūdimyje. Į tokias situacijas ...
2024-05-14
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės

Šeštadienis Vakarų Lietuvoje buvo pažymėtas mirtimis

Policija pranešė apie tris įvykius šeštadienį Vakarų Lietuvoje, dėl kurių pradėtų ikiteisminių tyrimų metu teks aiškintis žmonių mirties priežastis. Naktį ...
2024-05-12
Skaityti daugiau

Svarbu, Unikali urbanistinė istorija

Klaipėdos statybos objektas Nr. 1: didžiulės taršos, aistrų ir neatsakytų klausimų istorija V 

„Atvira Klaipėda“ cikle „Urbanistiniai jubiliejai” baigia pasakoti apie Klaipėdos naftos terminalo raidą ir jo įtaką miestui. Paskutinėje tam skirto rašinių ...
2024-04-27
Skaityti daugiau



Pin It on Pinterest

Share This