Ketvirtadienį mieste vėl pasirodys maršrutiniai taksi

Miestas, Transportas

Šiandien, rugsėjo 15 d., po pietų į Klaipėdos gatves grįžta maršrutiniai taksi. Įvykdžius konkurencingą vežėjų parinkimo procedūrą, su 6, 8 ir 9 maršrutuose dirbančiais vežėjais šįryt savivaldybėje pasirašytos laikinosios sutartys.

Kaip jau skelbėme, priežastis, kodėl Klaipėdoje laikinai nutrūko šios paslaugos, aiškinasi Savivaldybės tarybos sudaryta laikinoji komisija. Ji savo išvadas Klaipėdos miesto savivaldybės tarybai ir merui turi pateikti iki spalio 2 d.

Šiandien, rugsėjo 15 d., su vežėjais pasirašytos laikinosios sutartys galios, kol mieste pradės dirbti į bendrą viešojo transporto sistemą integruoti maršrutiniai taksi.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sportas

Kviečia teikti paraiškas sportininko premijai gauti

Klaipėdos miesto savivaldybės administracija kviečia teikti paraiškas perspektyvaus Klaipėdos miesto sportininko premijai gauti 2024 metams. Paraiškas gali teikti teisės aktų ...
2024-03-20
Skaityti daugiau

Kultūra

Užderėjo paraiškų kultūros projektams finansuoti

Klaipėdos savivaldybė praneša, jog kultūros ir meno bendruomenės atstovai aktyviai atsiliepė į savivaldybės kvietimą teikti paraiškas dalinio finansavimo konkursui. Skelbiama, ...
2024-02-02
Skaityti daugiau

Konsultacijos

Vertins besikreipiančiųjų dėl šildymo kompensacijos turtą

Klaipėdos miesto gyventojai jau teikia prašymus dėl būsto šildymo kompensacijos 2023-2024 m. šildymo sezonui. Prašymus-paraiškas dėl būsto šildymo išlaidų kompensacijos ...
2023-10-04
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This