Vaiką lifte apiplėšė šešiolikmetė „su patirtimi”

Kriminalai ir nelaimės

Klaipėdos miesto policijos pareigūnai nustatė asmenis, kurie lifte gruodžio 5 d. uostamiestyje  apiplėšė vaiką.

Atskleisti nusikaltimą padėjo elektroninis miesto maršrutinio autobuso bilietas ir aukštos raiškos autobuso vaizdo stebėjimo kameros, pagal kuriuos buvo nustatytas vienos iš įtariamųjų judėjimo maršrutas, praneša policija.

Paaiškėjo, kad plėšimą įvykdė du nepilnamečiai, vaikinas ir mergina, kurie savo auką sekė išlipusią stotelėje iš autobuso iki pat nusikaltimo įvykdymo vietos – daugiabučio lifto Dragūnų g.,  kur ir apiplėšė devynmetį.

16 -metė plėšikė jau ne kartą buvo papuolusi į policijos akiratį: prieš dvejus metus darė lygiai tokius pačius nusikaltimus, kartais – ginkluota peiliu, tačiau baudžiamojon atsakomybėn nebuvo patraukta, nes tam dar buvo per jauna.  Šiuo metu ji jau bus teisiama.  Jos jaunesnis bendras – trylikametis vaikinukas – iki šiol reikalų su policija neturėjo.

Iš vaiko atimtas mobiliojo ryšio telefonas buvo surastas lombarde, kur jį pristatė artimas trylikamečio giminaitis, ir grąžintas savininkui.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Svarbu, Švietimas

Nesusipratimas: nelanko treniruočių, bet už jas turi mokėti

Vaikas jau kurį laiką nelanko krepšinio treniruočių, tačiau už jas susimokėti mokykla vis tiek reikalauja, teigia mama. Tuo metu krepšinio ...
2022-05-18
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės

Susižalojo arenoje iš antro aukšto nukritęs vaikas

Šeštadienio vakarą, apie 19.30 val.,  į ligoninę iš Klaipėdos pristatytas ir dėl galvos sumušimo paguldytas stebėjimui 2017 m. gimęs berniukas. ...
2022-03-06
Skaityti daugiau

Konsultacijos

Kokias klaidas dažniausiai daro besiskiriantys tėvai?

Žinia apie skyrybas visiems šeimos nariams yra iššūkis. Skyrybos susijusios su didesne fizinės ir emocinės sveikatos sutrikimų rizika bei išaugusia ...
2021-09-22
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This