Miestas geradariams padovanojo eglutę

Miestas

Teatro aikštę puošiančią 32 metus augintą 11 metrų aukščio, apie 2 tonas sveriančią sidabrinę eglutę padovanojusi Upelio gatvėje gyvenančių Gedminų šeima sulaukė miesto dovanos – penktadienį popiet Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas jiems atvežė naują sidabrinę eglutę.

Martyno Vainoriaus nuotr.

Savo „augintinę” į Teatro aikštę lapkričio 24-ąją išlydėjo vienas Albinas Gedminas, o eglutę iš mero penktadienį jau priėmė tik jo žmona Lolita, nes Albinas, dirbantis vairuotoju, buvo išvykęs į reisą.

Moteris sakė, kad dar nepriprato prie tuščios vietos, kuri atsirado nupjovus ir išvežus senąją elgę. Kartu ji pastebėjo, kad mero atvežtoji labai primena tą, iš kurios išaugo dabar Teatro aikštę puošianti Gedminų eglė. Ji, ko gero, bus sodinama senosios vietoje.

L. Gedminienė sakė, jog jai patinka, kaip buvo papuošta jų „augintinė”. Beje, VšĮ „Klaipėdos šventės” kūrybos vadovė Dalia Grikšaitė minėjo, kad Teatro aikštės eglutė buvo papuošta tik iš antro karto, nes pirmas bandymas renginių organizatoriams nelabai patiko.

„Norėjome nesugadinti natūralaus jos grožio”, – šypsojosi D. Grikšaitė.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Eksmeras užsigeidė atsivesdinti Sporto skyriaus vedėją*

„Tikiuosi, neateisime iki tokios stadijos, kad reikės prašyti administracijos direktoriaus, kad atvesdintų jus į virtualią komiteto posėdžio erdvę”, – taip ...
2024-04-13
Skaityti daugiau

Sportas, Svarbu

Konfliktų draskomo „Viesulo” vadovo darbą meras vertina gerai

„Kiekvienas vadovas turi dar ir savo vadovą, išskyrus aukščiausiąjį miesto vadovą, nes jam vadovo nebėra”, – taip Klaipėdos miesto tarybos Kultūros, ...
2024-04-11
Skaityti daugiau

Svarbu, Transportas

Dėl padėties Teatro gatvėje - revoliucinės nuotaikos

„Arba kavinėms leidimus atimti – daryti revoliuciją”, – gynė Klaipėdos vicemeras Algirdas Kamarauskas savivaldybės sprendimą Teatro gatvėje leisti automobilius statyti ...
2024-04-09
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This