Ką žvaigždės žada Geltonojo Žemės šuns metais II

Svarbu, Veidai

Klaipėdietė astrologė, „Astrostudijos” vadovė Rita Vainauskienė šeštadienį publikuotame straipsnyje jau papasakojo, kokie pagal žvaigždes bus 2018-ieji, Geltonojo žemės šuns metai.

Astrologė Rita Vainauskienė perspėja, kad 2018 m. galima tikėtis daugiau auditų, mokesčių tikrinimo, tad geriau laikytis įstatymų ir pasitikrinti, ar buhalterijoje nėra kokių spragų. Tuomet metai bus tikrai sėkmingi.

Šiandien pateikiame bendrąją R. Vainauskienės parengtą prognozę visiems Zodiako ženklams.

Avinas

2018 m. Avinams dalinasi į du stambius periodus. Pirmasis pusmetis, įtakojamas Urano jų ženkle, dar vis atneš nerimo, irzulio ir noro drastiškai keisti savo gyvenimą (ypač gimusiems trečioje dekadoje). Tačiau nuo vasaros šios aistros aprims, gyvenimas taps gana stabilus. Nebus nei didelių, staigių pakilimų, nei rimtų netekčių. Jie ramiai svarstys ir rinksis naujus gyvenimo tikslus. Nuo to pasirinkimo ir priklausys, kiek avinukai spės šiais metais pasiekti.

Likimas ruošiasi patikrinti, kiek šio ženklo atstovai yra ištvermingi. Ir ateis momentas, kai suprasite, jog už viską ką pasiekėte, galite būti dėkingi tik patys sau.

Pirmąjį šių metų pusmetį Avinams rekomenduojama nekeisti darbo ar profesijos. Laiko ilsėtis nebus, reikės dirbti daug ir intensyviai. Jūsų sugebėjimas kokybiškai organizuoti darbo procesą metų eigoje duos teigiamų rezultatų. Tinkamų idėjų naudojimas, mokėjimas išsigryninti pagrindines užduotis ir darbo efektyvumas leis stipriai aplenkti konkurentus. Tik būkite dėmesingi, pirmieji geri rezultatai gali taip jus nudžiuginti, jog praradę budrumą atsiversite netinkamiems žmonėms, kurie pasinaudos jūsų geromis idėjomis. Turėsite parodyti, kaip sugebate įveikti komplikuotas problemas darbe.

2018 m. horoskopas Avinams žada netikėtai palankias finansines galimybes. Sukauptą piniginį kapitalą galima sėkmingai investuoti perkant akcijas, o jei turite pakankamai lėšų, geriau pagalvokite apie nekilnojamo turto pirkimą.

Jei esate vieniši – atidžiai apsižvalgykite savo darbo kolektyve, visiškai tikėtina, kad potenciali jūsų antroji pusė gyvena ir dirba visai šalia jūsų. Ieškodami būsimo partnerio skirkite laiko ir verslo renginiams. Ten galėsite sublizgėti visu gražumu ir pritraukti potencialaus gyvenimo partnerio dėmesį. Dar viena vieta, kurioje yra galimybė susipažinti – sporto užsiėmimų lankymas.

Antrame šių metų pusmetyje jus maloniai nustebins šeima. Jūsų artimieji bus daugiau savarankiški nei įprasta. Matydami, kiek esate užsiėmę darbe, jie nuims nuo jūsų tam tikrą dalį atsakomybės. Jų supratimas ir noras padėti duos džiaugsmo vaisių, savitarpio pagalbą ir meilę.

Vėlyvas ruduo bus palankus metas imti atostogas, kurios padės po intensyvaus darbo sugrąžinti jėgas, nauji kelionių įspūdžiai praturtins jus ir duos stimulą naujiems planams.

Jautis

2018-aisiais Jautukų laukia netikėtos gyvenimo permainos, nauji sprendimai planuojant ateitį ir malonūs pokyčiai partnerystės srityje.

Šio zodiako ženklo atstovams jau keletą metų tenka dirbti daug ir sunkiai. Apribojimai darbe, apsunkintos sąlygos vers parodyti savo ypatingą kantrumą ir kūrybiškumą siekiant rezultatų. Atėjo laikas apibendrinti pasiektus rezultatus, atmesti idėjas, kurios stabdė jūsų karjeros plėtojimą. Darbe kilę sunkumai baigsis jums sėkmingai, jūsų atsidavimas ir ambicijos padės oriai susidoroti su reikalingomis užduotimis ir realybėje įgyvendinti ambicingus planus. Tai padės užtikrinti padorias reguliarias pajamas. Svarbiausia – nepasiklysti savo kelyje, nepaleisti iš akiračio nusibrėžto tikslo, į kurį kruopščiai ilgą laiką ėjote. Jaučio charakteris tikrai padės jums susidoroti su viskuo.

Galimas interesas jūsų asmeniu iš šalies. Jūsų savitumas sužais jūsų naudai, padės sutelkti dėmesį reikiamu laiku ir išvengti pavojingų ir nereikalingų ryšių.

2018 metų pradžia pažadins ir jūsų romantinius jausmus. Sėkmingasis Jupiteris jau atveria kelią meilei, kurios nematote per begalinius darbus. Prisipažinkite sau, jog ir pasiūlymų pasimatymams sulaukdavote, tačiau vis atidėliodavote juos dėl net jums patiems neaiškių priežasčių. Jūsų laukia romantinis laikotarpis, pilnas malonių širdžiai jausmų. Sutiksite itin mielą žmogų ir patirsite jausmą, kuris kilstels virš kasdienybės. Svarbu, kad įkaitusios aistros, stačia galva įtraukiančios į meilės sūkurį, jūsų troškimai nesutrukdytų atlikti savo įsipareigojimų darbuose. Šioje situacijoje netikėtos paramos sulauksite iš gero jums linkinčių kolegų. Tačiau nepiktnaudžiaukite jų gerumu, neužkraukite savo darbų.

2018 m. vėlyvą pavasarį Jaučiams galimos netikėtos ir gana nemalonios žinios iš užsienio, kardinaliai keičiančios atostogų planus ar koreguojančios darbines keliones į užsienį.

Įvykiai, kartais turintys ir dramatinio atspalvio, keis jūsų gyvenimo tikslus, į kuriuos bus įtraukti ištikimiausi draugai. Kai ką prarasite, tačiau gyvenimo iššūkiai leis naujai koreguoti jūsų likimą.

Vėlyvą rudenį kaip šviežias vėjo gūsis įsiverš nauji partneriai, padėsiantys išspręsti iškilusias problemas darbe ir ateityje virsiantys į ištikimus draugus.

Visi šie pokyčiai ir iššūkiai nepalauš, o tik sustiprins jūsų dvasią.

Dvyniai

2018 m. Dvyniams bus dviprasmiški, sėkmę keis nusivylimas, po to vėl pas jus grįš sėkmė.

Metų pradžia bus daug žadanti, šiuo laikotarpiu pradėti įvairūs projektai bus perspektyvūs.

Vasarį tikėtini įvykiai, kurių gausa tikrai neleis nuobodžiauti ir pavasarį.

Pavasario rūpesčiai, greičiausiai, gali būti susieti su tėvais ar vaikais. Galimos priverstinės permainos namuose: neplanuotas remontas ar interjero dalių pirkimas ar net būsto pakeitimas. Visa tai jus erzins, nes gyvenimo planuose buvo kiti užmanymai. Be to, gali atvykti svečiai, kurie greičiausiai užsilaikys ilgam. Tik artėjant vasarai viskas stabilizuosis ir gyvenimas taps ramesnis.

Jaunoms šeimoms žvaigždės sako, kad po jūsų namų stogu būtinai padidės žmonių skaičius, o tai reiškia, kad pagausės šeima. Planuotas ar neplanuotas vaikelis pradžiugins ne tik jus, bet ir suburs į glaudų ratą tėvus ir senelius. Jų pagalba bus neįkainojama.

Neplanuojantys šeimos pagausėjimo nukreips dėmesį į užsienio šalis. Galite tikėtis daugybės visokių kelionių, kurios turės teigiamą poveikį jūsų sveikatai, nuotaikai, praturtins jūsų vidinį pasaulį ir praplės akiratį. Galbūt tai bus įdomios kelionės su draugais prie jūros ar linksmos iškylos, o gal jūs panorėsite pagerinti savo profesinę kvalifikaciją užsienyje. Šiaip ar taip, šios kelionės padarys neišdildomą įspūdį, gims perspektyvios naujos idėjos ir planai, kurie ateityje atneš jums daug pajamų.

Asmeninis gyvenimas Dvyniams 2018-aisiais metais didelių pokyčių nežada, tačiau ir nenuvilia. Įsisukusi kelionių karusėlė gali pateikti staigmenų romantinėje sferoje. Atidžiau įsižiūrėkite į savo pakeleivius, artimiausią bičiulių ratą. Juk kartais laimė būna visai šalia.

Vėžys

Atsiras dideli ir ilgalaikiai planai. Jų įgyvendinimas vyks su besikeičiančia sėkme. Galite tikėtis pripažinimo už jūsų pastangas ir anksčiau atliktus darbus. Turėsite artimųjų paramą ir galėsite saugiai pasikliauti jais. O su draugais tikėtinas nesusikalbėjimas jau nuo metų pradžios. Svarbiausia nepamirškite, kad senas, laiko patikrintas draugas geriau nei du nauji.

Susituokusiems Vėžiukams laukia pavojingas laikotarpis iki vasaros, galintis sugriauti ilgai puoselėtą santuoką. Šiuo periodu kils nepasitenkinimas savuoju partneriu, vidiniai demonai išjudins jausmus ir geidulius, noras paragauti uždrausto vaisiaus gali užvaldyti ir nukreipti netinkama linkme. Deja, tai tik saldžios fantazijos, o grįžimas į realų gyvenimą suveiks tarsi šaltas dušas. Svarbu neparklupti ir laiku suvaldyti emocijas.

Nesusituokusių Vėžiukų laukia naujai užsimezgusi netikėta romantinė pažintis, kurios dėka išmoksite kontroliuoti kartais sunkiai pažabojamus ir skubotus norus. Nors meilės pergalės keisis su pralaimėjimais, lydimais nedidelių nuoskaudų, tai tik dar viena gera proga išmokti suprasti savo būsimus partnerius (sutuoktinius) ir kartu su jais tapti laimingesniais.

Visus metus negalima apie savo verslą atvirauti su nepatikrintais žmonėmis, abejotini partneriai versle jums nereikalingi, nes problemų nesuskaičiuosite ir nukentėsite finansiškai. Tačiau jei jau prarasite budrumą ir pakliūsite į keblią padėtį, skambinkite tikriems draugams, jie patars ir padės jums sunkiu metu.

Vasaros laikotarpiu jūs apims nesuvaldoma savęs pažinimo jėga ir susidomėsite dvasine literatūra arba filosofija. Būsite linkę kurį laiką į vienatvę ir pabandysite išvengti viešųjų vietų bei triukšmingų kompanijų. Užsiimkite nauja veikla. Vėliau ji iš susidomėjimo virs kažkuo didesniu ir pritrauks į namus stabilias pajamas ir finansinę gerovę, todėl jūs artimiausiais metais galėsite įgyvendinti savo planus ir idėjas.

Ankstyvą rudenį jums vertėtų būti šiek tiek atokiau nuo savojo vienišiaus gyvenimo būdo, pailsėti malonioje bendraminčių draugų bendrijoje. Atsipalaiduokite, galėsite pasikrauti, rasti gerą nuotaiką ir praturtėsite naujomis idėjomis būsimiems projektams.

Liūtas

Liūtams 2018 m. bus sėkmingi tiek karjeros, tiek ir asmeninių santykių srityse. Ypač sėkmingi bus projektai, kurių šaknys yra kilę iš ankstesnių metų. Taip pat bus sėkmingos iniciatyvos, susijusios su viešosiomis organizacijomis ir darbu jose.

Šie metai – puiki galimybė save suprasti ir apibendrinti su jumis vykstančius įvykius.

Likimas žada susitikimą su labai įtakingais žmonėmis, kurie vėliau suteiks jums gerą paslaugą bei poveikį būsimam gyvenimui.

Nepaisant bendro ateinančių metų teigiamo fono, turėsite pergyventi tris krizės etapus, kurie bus tiesiogiai susiję su asmeniniais santykiais ir su jūsų mylimu žmogumi. Rugpjūtis – kritinis taškas, kulminacija santykiuose, bus galutinai sudėlioti jūsų prioritetai. 

2018 metais daug laiko skirsite santykiams su giminaičiais. Todėl stresas yra neišvengiamas, reikės be paliovos stebėti savo sveikatą, kad būtų išvengta nemalonių pasekmių.

Metai greičiausiai prasidės pasikeitimais darbe, galbūt tai bus viršininko pasikeitimas ar jūsų paaukštinimas pareigose. Gal pasikeis atmosfera darbe, pavyzdžiui, jūs turėsite naują kabinetą, o patogesnė aplinka padės jums siekiant naujų tikslų, planų ir naujų idėjų įgyvendinimui. Būkite tikri, kad visi šiais metais atlikti darbai atneš jums ne tik pasitenkinimą rezultatais, bet ir didelį finansinį pelną.

Mergelė

2018 m. Mergelėms bus gausūs įvykių ir pokyčių įvairiose srityse. Darbe galbūt įvyks valdžios pasikeitimas, kas paveiks jūsų planus ir tikslus. Pasirenkant vieną ar kitą kryptį turite pasikliauti savimi ir savo jėgomis. Nuo to, kaip jūs stropiai dirbsite, priklausys galutinis rezultatas.

Užsiimkite dvasine paieška ir savęs pažinimu, tai padės nepadaryti daugelio klaidų, apeiti ligas ir susidoroti su sunkumais gyvenimo kelyje. Jūsų dvasinis balansas, ramumas atneš taiką ir komfortą į jūsų šeimą.

Geriausias laikas įgyvendinti planus – antroji 2018 m. pusė. Jums tam būtinai užteks jėgų, juo labiau, kad jus palaikys, rems artimais tapę bendramoksliai. Kartu jūs pajėgsite nuversti kalnus savo kelyje.

2018-ųjų pradžioje Mergelės planuos nemažai keliauti. Tai gali būti ir poilsinės, ir verslui skirtos kelionės. Tiek vienos, tiek kitos bus naudingos – poilsinėse pasisemsite gerų įspūdžių, o verslo kelionėse – užmegsite sėkmingų naujų pažinčių ir sudarysite pelningų sutarčių. Šiek tiek atsargesni būkite balandžio pabaigoje, nes numatomas nedidelis nesusipratimas, griaunantis išankstinius susitarimus. Iššauksite lengvą apkalbų bangą. Tačiau prisiminkite, jog šie metai nesusipratimus leidžia lengvai išspręsti.

Asmeniniame gyvenime patirsite tam tikrų sunkumų metų pačioje pradžioje, tai prisidės prie kai kurių pavasarinių planų pokyčių. Per šį laikotarpį galimos lemiamo pobūdžio neplanuotos kelionės ir susitikimai. Be to, būsite užimti karjeros klausimais ir lygiagrečiai spręsite anksčiau susikaupusias problemas, susijusias su vaikais. Bet 2018-ųjų energijos užtaisas padės jums įveikti visas kliūtis!

Svarstyklės

2018 m. pradžioje Svarstyklėms teks išgyventi kai kuriuos įvykius, kurie vėliau pakeis jūsų gyvenimą. Pasinersite į aktyvią savojo „aš” paiešką.

Labiausiai tikėtina, kad jums teks dažnai praleisti kelionėse. Tai bus įdomios kelionės, bet kelias bus ne visada lygus, iškils ir kliūčių, bet jos vertos to. Nuo sėkmingai atlikto darbo jus būsite pilni emocijų, o džiaugsmo jausmas su jumis bus ilgą laiką.

Tikėtina, kad susitiksite su senais bičiuliais, kurie kiek vėliau suvaidins aktyvų vaidmenį jūsų likime. Būtent jais galėsite pasikliauti sunkiais momentais, kurie bus 2018 m. pradžioje ir viduryje.

Svarstyklės, kurios pirmame šių metų pusmetyje dirbs negailėdamos jėgų, vėliau tikrai bus atlyginta finansiškai.

Pagalbos sulauksite labiausiai netikėtu momentu, bet ne iš tų, iš kurių jos tikitės.

Antroji metų pusė jums bus ne mažiau aktyvi. Jums lemta padaryti svarbų pasirinkimą, spręsti anksčiau išsikeltus uždavinius. Laukia daug darbų ir visokių rūpesčių.

Arčiau žiemos galimi kai kurie praradimai. Jums bus sunku kontroliuoti situaciją. Galimas pasikeitimas vadovų postuose gali apsunkinti tarpusavio supratimą darbe. Visos šios problemos paskatins jus apmąstyti gyvenimo prasmės klausimus. Dvasiškai praturtėjus ir nepraradus orumo jums bus lengviau atlaikyti visus likimo išbandymus. Jums tikrai bus atlyginta už nuopelnus.

Skorpionas

2018 m. Skorpionams santykiai su žmonėmis iškils į pirmą vietą. Tikėtini dideli gyvenimo būdo pasikeitimai, neišvengiamos pažintys su naujais žmonėmis. Ne visi artimi žmonės supras ir palaikys jūsų proveržius, bet vis tiek darysite savaip. 

Skorpionams 2018 metais tiesiog lemta pasikeisti patiems ir pakeisti visą pasaulį aplink save. Vasaros pradžioje galimai pakeisite savo darbą ar būsite paaukštinti pareigose. Didelė tikimybė įvairios paskirties kelionių darbo reikalais, o gal surizikuosite pakeisti gyvenamąją vietą. Bet kuriuo atveju, jūsų laukia globalūs pokyčiai, kurie turėtų kažkaip tai atsiliepti ir jūsų šeimai. Tačiau Jūs ne visada būsite suprasti artimųjų, nors jūsų poelgiai ir veiksmai bus kilnūs. Ir jei ne iš karto, tai laikui bėgant jie bus įvertinti, todėl neskubėkite nusiminti ir kaupkitės kantrybės. Sėkmė tikrai lydės ir nepraeis pro šalį.

Pavasario pabaiga jums žada gyvenimo sąlygų pagerėjimą ir nemažą naudą. Jums gali prireikti draugų paramos, būkite tikri, jie jums padės. Šie metai Skorpionams bus daugiau mokymosi metas, pažinsite tiesas iš naujų šaltinių, laimėsite visuomenės pritarimą ir sėkmingai naudosite šį savo pranašumą.

Jei pirmoje metų pusėje Skorpionai aktyviai priims paramą iš šalies, tai antroje pusėje jie atsidėkos savo padėjėjams ir gali būti, kad patys galės pasiūlyti savo pagalbą. Aplinkiniams jie bus išmintingi patarėjai, žmonės su malonumu pasinaudos jų patarimais ir patirtimi.

Šiemet dosnusis Jupiteris ypatingai palankus Skorpionams, jie pradės dvylikos metų sėkmės ciklą. Tikslai ir planai, kuriuos jūs pradėsite realizuoti šį pavasarį, bus įgyvendinami palaipsniui per keletą metų.

Šaulys

Šauliams, kaip ir daugeliui kitų zodiako ženklų, 2018 m. papūs pokyčių vėjas. Šie metai užkraus jums daug darbų, tačiau jie bus jums įdomūs ir galiausiai atneš sėkmę ir pripažinimą. Būkite pasirengę nenumatytoms įvairioms aplinkybėms, tačiau neišgyvenkite, nes jūs įveiksite jas su stebėtinu lengvumu.

Rugsėjį didelė naudingų kontaktų tikimybė, kurie padės jums apsispręsti labai originaliems naujiems žingsniams profesinėje srityje bei gausite visuotinį palankumą ir pripažinimą. Žinoma, kad ne viskas bus paprasta, tačiau malonios staigmenos kartais jus džiugins. Nepamirškite tuo pat metu reguliuoti asmeninius santykius, kurie dėl jūsų užimtumo gali lengvai ateiti į aklavietę. 

Darbe bus išbandymų, kurie leis jums išreikšti save ir pakeisti visuomenės nuomonę apie jus. Taip pat reikėtų būti atsargiems ir išrankiems bendraujant su kolegomis darbe, nes už jūsų nugaros gali būti nepalankumo pinklių.

Pavasaris jums žada laimingą kai kurių suplanuotų reikalų pabaigą ir didelį pelną. Tai bus labai svarbus persilaužimo laikotarpis: vienuose reikaluose padėsite tašką, o kitus dar tik pradėsite planuoti ir kurti. Darbas atneš jums ne tik malonumą, bet ir padorias pajamas. Jūs visiškai galėsite mėgautis kelionėmis, greičiausiai jos bus susijusios su žinių padidinimu, pagausinimu. Tik vienas nepalankus momentas – kelionė lapkričio pradžioje, todėl geriau jos išvengti, perkelti į kitą, palankesnį laikotarpį.

Ožiaragis

Nuo metų pradžios iki gegužės Ožiaragių gyvenimas bus pilnas įvairių įvykių. Daug kas vyks gana lengvai, jei eisite savo tikslo link kryptingai, su iš anksto apgalvotu planu. Darbas jums teiks džiaugsmo, ko negalima pasakyti apie namų rūpesčius. Rūpinimasis šeima ir jos problemų sprendimas žymiai apsunkins jūsų gyvenimą, galimai rūpesčių suteiks vaikai. Skirkite daugiau laiko ir dėmesio šeimai, namiškiai tai įvertins. Ypač jūsų dalyvavimas jų gyvenime bus reikalingas vasaros pabaigoje ir rudenį.

Antrąjį pusmetį komplikuosis padėtis jūsų darbe, tapsite jautresni įvairių rūšių pasisakymams ir būsite irzlūs dėl paprasčiausių smulkmenų. Tačiau, nepaisant sunkumų, bus galimybė gerai padirbėti, kas duos jums gerą pelną 2019 m.

Santykiai su draugais bus nevienareikšmiai. Praradus vieną iš artimų žmonių, gali apimti panika ir nusivylimas.

Jūs vis dažniau prisiminsite praėjusius metus ir juos analizuosite. Jums trūks senų draugų ir bendravimo su jais. Verta pagalvoti apie padarytas klaidas, padaryti teisingas ir reikiamas išvadas. Panirti į liūdesį, nusiminimą neleis darbas, judėdami į priekį galėsite žymiai pagerinti šeimos gerovę. Sėkmė lydės jus, bet būkite atsargūs, nepraraskite budrumo, ypač žiemos periodo pradžioje ir vasarą.

Šie metai žada Jums daug išvykų. Tai gali būti paprastos kelionės ar susijusios su profesine veikla. Jūs padarysite daug naudingų atradimų atsiribodami nuo problemų ir namų rūpesčių. Tačiau gali susidaryti situacija, kad reikės kelionę atšaukti. Nesipriešinkite likimui ir perkelkite suplanuotą kelionę.

Vandenis

Jūsų ateitis keleriems metams priklausys nuo įvykių, kurie įvyks 2018 m. žiemos pabaigoje. Viskas turės didelę prasmę ir atsispindės ateityje: jūsų žodžiai, norai ir veiksmai, kuriami nauji gyvenimo tikslai. Net naujos pažintys su žmonėmis nebus atsitiktinumas. Todėl būtina apskaičiuoti kiekvieną žingsnį. Turėdami filosofinį požiūrį į gyvenimą, jūs galite stebėti vykstančius įvykius ir jų tarpusavio ryšius su jūsų ateitimi. Šiemet pokyčiai apims įvairias Vandenių gyvenimo sritis. Galimi teigiami pakitimai darbo vietoje, namuose – asmeniniuose santykiuose. Darbe galimas kolektyvo pasikeitimas ir tarpasmeninių santykių pagerėjimas.

Jūs galėsite netikėtai pagerinti savo gyvenimo sąlygas – galbūt tai bus remontas arba naujų baldų įsigijimas. Saugokitės kaimynų pavydo ir pasistenkite išlaikyti padorius santykius su giminaičiais, įtampa su kuriais kils dėl būsto problemų. Bet kuriuo atveju pavasario viduryje išspręsite visus klausimus, susijusius su būstu, ir pradėsite laipsnišką jo gerinimą. Žvaigždės yra tikros, kad jums bus suteikta galimybė statyti namą arba tęsti jo statybą. Siekiantiems pakeisti gyvenamąją vietą (kitas miestas, o gal net ir kita šalis), reikės imtis drąsesnių sprendimų ir sėkmė neaplenks.

Vandeniams, turintiems šeimas, 2018-ieji bus palankūs atnaujinti ir sutvirtinti savo sąjunga, o vienišiems žvaigždės žada naujų susitikimų ir romantiškų pažinčių. Vienintelė bėda – nuspręsti, kas tinkamiausia partneris. Neskubėkite daryti sprendimų, įsiklausykite, ką sako jūsų širdis. O kai jau apsispręsite, vestuves kelkite rudenį, jums tai palankiausias metas.

Apskritai, jums metai bus su pakilimais ir nuosmukiais, sėkmę lydės problemos ir atvirkščiai. Namų reikalai, santykiai su vaikais, tėvais ir kitais giminaičiais pareikalaus išminties ir kantrybės. Jūs turite skirti tam daug laiko ir pastangų. Viskas aplinkui keisis, rasis nauji kontaktai ir perspektyvūs projektai ateičiai.

Žuvys

2018 m. Žuvys turės galimybę pasirinkti naują būdą užkariauti naujas aukštumas. Jūsų kūrybinga natūra nežinos savęs pažinimo ribų, lydės sėkmė ir viskas bus puiku ir pagal jėgas! Žinoma, ne viskas vyks sklandžiai, galimos abejonės ir nesutarimai dėl jūsų naujų užmojų, tačiau charakterio stiprumas padės pelnyti pergalę. Bet kuriuo atveju, jūs turite paramą ir sunkiu jums momentu galite rasti pagalbą iš artimųjų, vaikų, tėvų. Turbūt darbas, kuriuo užsiimsite, bus jums įdomus ir patrauklus, kad suvilios jus ne vieneriems metams ir bus jūsų gyvenimo raktas per ateinančius kelerius metus.

Sėkmė lydės tiek darbe, tiek ir asmeniniuose reikaluose. Jūsų autoritetas, patikimumas sėkmingai augs. Gali būti keletas praradimų ir dvasinių svyravimų, tačiau ir čia padės jums artimi žmonės, draugai, o pamiršti problemas padės mėgstamas darbas.

Reikėtų saugotis priešų ir pavyduolių.

Ryškūs įsimintini įvykiai užtvindys 2018-uosius su tam tikru periodiškumu. Nuobodžiauti Žuvims naujais metais neteks.

Asmeniniuose santykiuose su žmogumi, kurį mylite, jūsų laukia dviprasmybė – tai jausite, kad jūs laimingiausias, nes esate kartu, tai, priešingai, viršų ims abejonės. Tačiau bet kokiu atveju „beskoniai“ jūsų santykiai nebus, o gal jūs padarysite sau keletą malonių atradimų.

Visus metus jausitės gerai tiek moraliai, tiek ir fiziškai. Metai praeis aktyviai ieškant ir jūsų kovos dvasia padės įgyvendinti idėjas bei lengvai atlaikyti iššūkius ir kritiką.

Jūs sutelksite dėmesį į dvasinį tobulėjimą ir jūsų gyvenimas nušvis naujomis spalvomis!

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kriminalai ir nelaimės

Būrėjui FNTT užburti nepavyko

Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnybos Klaipėdos apygardos valdybos pareigūnams įkliuvo nelegalus būrėjas, kuris net 7 metus veikė niekur nedeklaravęs savo veiklos ...
2020-07-02
Skaityti daugiau

Veidai

Ką žvaigždės žada Geltonojo Žemės šuns metais?

Turbūt nėra žmogaus, kuriam nerūpėtų bent akies krašteliu žvilgtelėti į ateitį ir sužinoti, kas gi jo laukia? Net didžiausi astrologijos skeptikai metų ...
2017-12-30
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This