Apie liberalų gatvių asfaltavimo standartus

Mums rašo

Kelerius metus iš Savivaldybės bandantis išpešti aiškius atsakymus, kodėl 2015-aisiais buvo išasfaltuota 200 m Klaipėdos gatvės atkarpa Tauralaukyje, prie Seimo narės Irinos Rozovos dukros namo, Lietuvos gynybos atašė Kinijoje pulkininkas Nerijus Rimkevičius su „Atvira Klaipėda” pasidalino naujausiais uostamiesčio savivaldybės atsakymais į jo klausimus ir savo komentaru.

Sudėti gatvės bortai ir įrengti gatvės pagrindai buvo vieni iš pagrindinių argumentų prioriteto tvarka įrengti gatvės atkarpą prie Seimo narės I. Rozovos dukros namų. Pridedu „Google” paieškos sistemos nuotrauką, kurioje akivaizdžiai matyti, kad įrengtoje atkarpoje gatvės bortų nėra, tačiau Klaipėdos Apygardos prokuratūros prokurorė Laura Paulikienė savo priimtame nutarime iškilmingai raportuoja, „atlikus tyrimą nustatyta kad šioje atkarpoje yra įrengti gatvės bortai ir pagrindai“. Gyveni savo gatvėje 20 metų, kiekvieną dieną važiuoji į darbą ir staiga sužinai nebūtų dalykų. Prokurorės teiginiai priimtame nutarime yra melas, tačiau visiems viskas yra gerai ir nieko negali padaryti.

Prireikė Generalinės prokuratūros, kad netiesa būtų paneigta. Ačiū jos prokurorui Vyteniui Kasperavičiui už šio nonsenso paneigimą.

Keli sakiniai apie liberalų gatvių asfaltavimo standartus ir Klaipėdos miesto savivaldybės administracijos direktoriaus S. Budino, mano nuomonę cinišką atsakymą Seimo kontrolieriaus įstaigai. Cituoju: „Pažymime dar ir tai, kad Klaipėdos gatvės atkarpos nuo Virkučių iki Vėjo gatvės remontas būtų aktualus tik 29 sklypams, iš kurių dar 5 nėra net užstatyti“.

Apibendrinam, Liberalų partijos atstovė Klaipėdos miesto savivaldybės administracijos direktorė Judita Simonavičiūtė 2014 m. tenkina trijų Klaipėdos gatvės gyventojų prašymą įrengti 200 metrų gatvės atkarpą, tačiau kitas tos pačios partijos miesto administracijos direktorius Saulius Budinas 2016 m. Seimo kontrolieriui pažymi, kad jam nusispjaut ant likusių 24 tos pačios gatvės gyventojų.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Verslas

Tauralaukyje statys prekybos centrą su gydymo paskirties patalpomis

Projektuotojų vizualizacija Teritorijoje prie Pajūrio ir Akmenų gatvių, Tauralaukio kvartale, Klaipėdoje, projektuojamas dviejų aukštų su antstatu prekybos paskirties pastatas su ...
2024-04-18
Skaityti daugiau

Svarbu, Švietimas

Pagaliau imsis naujo darželio statybų Tauralaukyje

Baigiant statyti beveik dukart nuo pirminės kainos pabrangusią naująją mokyklą Senvagės gatvėje Tauralaukio progimnazija planuoja persikraustymo į ją darbus. O ...
2024-04-18
Skaityti daugiau

Sveikata

Saulius Budinas - KUL vadovybės komandoje

Pasitvirtino „Atviros Klaipėdos” jau skelbta informacija, jog konkursą užimti Klaipėdos universiteto ligoninės (KUL) generalinio direktoriaus pavaduotojo infrastruktūrai ir plėtrai pareigas ...
2024-04-08
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This