Patėvis smurtavo prieš mažametę

Kriminalai ir nelaimės

Klaipėdoje ir toliau smurtaujama prieš mažamečius vaikus.

Pirmadienį į policiją kreipėsi pradinės mokyklos socialinė pedagogė, kuri pranešė, kad į mokyklą atėjo sumušta mergaitė (g. 2007 m.). Mažametė paaiškino, kad Baltijos pr., namuose, ją mušė patėvis: spyrė koja ir trenkė rankomis. Mergaitė dėl kraujosruvų rankoje ir kojoje stebėjimui paguldyta į ligoninę.

Martyno Vainoriaus nuotr.

Klaipėdos vaikų teisių apsaugos skyriaus vedėja Gražina Aurylienė „Atvirai Klaipėdai” sakė, kad informaciją apie smurtą prieš vaiką jų skyrius gavo iš mokymo įstaigos. „Mums ši šeima nežinoma, apskaitoje jos nėra. Šiuo metu renkame informaciją apie mamą ir tėtį, tikriname, kaip jie rūpinasi vaiku, kokios jo gyvenimo sąlygos”, – sakė vaikų teisių specialistė.

Policijos departamentas praneša, kad 30-metis įtariamasis pasislėpė, jis ieškomas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl nežymaus sveikatos sutrikdymo.

 

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Politika

Vaikų teises gins atsakingiau?

Šiuo metu yra paskelbti du konkursai užimti laisvas vietas nuo liepos 1 dienos atsinaujinančiame Klaipėdos vaiko teisių apsaugos skyriuje: Klaipėdos ...
2018-06-30
Skaityti daugiau

Miestas

Klaipėdos vaikų teisių specialistai naujovių nebijo?

Nors oficialiai skelbiama, kad reforma vaiko teisių srityje šalyje vyksta sklandžiai, paaiškėjo, jog dar jai neprasidėjus, jau kyla nesusipratimų dėl ...
2018-06-23
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės

Sumuštą keturmetę globos močiutė

Pirmadienį dėl smurto artimoje aplinkoje į Klaipėdos vaikų ligoninę paguldytą sumuštą keturmetę mergaitę laikinai globos močiutė. Taip „Atvirai Klaipėdai” sakė ...
2018-05-08
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This