Labai gerai įvertintiems tarnautojams – dovanos

Regionas

Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos direktorius Sigitas Karbauskas ir jo pavaduotojai Ligita Liutikienė bei Česlovas Banevičius pasveikino pavaldinius, kurių praėjusių metų darbas kasmetinio vertinimo metu buvo įvertintas labai gerai. Jiems įstatymo numatyta tvarka buvo skirtos vardinės dovanos.

Vadovaujantis įstatymu, valstybės tarnautojų, kuriuos tiesioginis vadovas įvertino labai gerai, veiklą vertina ir vertinimo komisija. Jei ji irgi priima analogišką sprendimą, tarnautojui galima suteikti aukštesnę kvalifikacinę klasę, kategoriją, perkelti į aukštesnes pareigas, skirti vienkartinį pareiginės algos dydžio priedą arba vardinę dovaną. Vardine dovana apdovanotiems valstybės tarnautojams išmokos ar aukštesnės kvalifikacinės klasės bei kitos skatinimo priemonės nėra skiriamos.

Vardinėmis dovanomis (pagal pasirinkimą – arba mobiliuoju telefonu, arba laikrodžiu, arba planšetiniu kompiuteriu) buvo apdovanoti Architektūros ir urbanistikos skyriaus vedėjo pavaduotoja Vaidilutė Boreišienė, Viešosios tvarkos skyriaus vyriausiasis specialistas (civilinės saugos koordinatorius) Vladislovas Bernotas, Architektūros ir urbanistikos skyriaus vyresnioji specialistė Elena Rumbutienė, Biudžeto ir ekonomikos skyriaus vyriausioji specialistė Nijolė Šlefendoraitė, Biudžeto ir ekonomikos skyriaus vyriausioji specialistė Liucija Cirtautaitė, Statybos ir kelių priežiūros skyriaus vyriausioji specialistė Aldona Balčikonienė, Sveikatos apsaugos skyriaus vedėja Laima Kaveckienė, Strateginio planavimo ir investicijų skyriaus vyriausioji specialistė Jovita Gedmintienė ir Gargždų miesto seniūnas Saulius Bakšinskis.

Savivaldybės pranešime cituojamas administracijos direktorius Sigitas Karbauskas tvirtina, kad valstybės tarnautojams nėra lengva dirbti ir keisti neigiamą visuomenės požiūrį į valdininkus, tačiau nuoseklus, atsakingas darbas, atvirumas, žmogiškumas ir pareigingumas, atliekant savo pareigas, pamažu šį požiūrį esą keičia ir leidžia kurti geresnę ateitį visiems rajono gyventojams.

Direktorius teigė, kad nepažįsta nei vieno administracijos specialisto, kuris neišmano savo darbo ar nenori padėti gyventojams, tačiau pripažino, kad kai kuriems trūksta „ugnelės“. Administracijos vadovai, anot pranešimo,  linkėjo ir toliau dirbti tik labai gerai, efektyviai ir neprarasti tos „ugnelės“, vedančios pirmyn.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Regionas

Klaipėdos rajonas modernizuos 7 dujines katilines

Klaipėdos rajono savivaldybė per vasarą tikisi atnaujinti 7 dujines katilines, kurios yra įrengtos įvairiose jos švietimo ir kultūros įstaigose. Kiekvienoje ...
2024-03-27
Skaityti daugiau

Transportas

Nutrauktas geriausių kelių į uostą paieškos konkursas

Dar pernai spalį pradėtos viešojo pirkimo procedūros dėl galimų į pietus nuo Dangės upės esančios ir būsimos uosto teritorijos susisiekimo ...
2024-03-24
Skaityti daugiau

Regionas

„Išskaidrino“ ir Klaipėdos rajono politikus

„Skaidrinam grįžta į savivaldybes, keliauja į Klaipėdos rajoną ir vėl randa krūvas greičiausiai svetimų čekių, „įsisavintus” viešuosius pinigus, nesuprantamas keliones ...
2024-03-22
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This