„Fortum Klaipėda” atnaujino veiklą

Verslas

Bendrovė „Fortum Klaipėda“ pranešė penktadienį, 13 val., vėl pradėjusi tiekti šilumą į AB „Klaipėdos energija“ centralizuotą šilumos tinklą.

Martyno Vainoriaus nuotr.

Teigiama, kad balandžio 21 d. šilumos tiekimas buvo nutrauktas dėl pralaidos ekraniniuose vamzdžiuose, jėgainė sustabdyta avariniu būdu.

Anot pranešimo, bendrovė planavo jėgainės veiklą atnaujinti balandžio 25-ąją, tačiau išsamiai įvertinus situaciją ir gedimo pobūdį buvo numatyta šilumos tiekimą atnaujinti vėliau.

Kad būtų užtikrintas šilumos tiekimas, jį garantuoti privalanti AB „Klaipėdos energija” buvo pradėjusi deginti ne tik biokurą, bet ir trečdaliu brangesnes dujas Danės gatvės katilinėje.

Gegužę „Klaipėdos energija” yra suplanavusi iš „Fortum Klaipėda” nupirkti 24 489 MWh šilumos energijos. Jos 1 kWh kaina – 1,03 ct, tad už visą šią šilumą turėtų būti sumokėta per 252 tūkst. eurų.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Verslas

Kovą - mažesnės sąskaitos už šildymą

AB „Klaipėdos energija“ skelbia jau paruošusi sąskaitas už kovo mėnesio šildymą, kurių dalis jau pasiekė uostamiesčio ir rajono gyventojus. Šių ...
2024-04-15
Skaityti daugiau

Verslas

Balandį Klaipėdoje šiluma kainuos vos ne mažiausiai visoje Lietuvoje (atnaujinta)

Uostamiesčio savivaldybės valdoma AB „Klaipėdos energija“ skelbia, kad balandį centralizuotos šilumos kaina Klaipėdos ir Gargždų gyventojams bus beveik 18 proc. ...
2024-03-28
Skaityti daugiau

Spyglys

Naujoji energetikų kadrų politika*

Spyglys nesistebi, kad naujoji savivaldybės valdomos AB „Klaipėdos energijos“ šluota, pagaminta šio krašto baldų fabrike, smarkiai šluoja, panašiai kaip ir ...
2024-03-18
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This