Apdovanoti ryškiausi Laivų parado dalyviai

Fotoreportažai, Uostas ir jūra

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Spalvingiausiai iliuminuoti bei išmoningiausiai papuošti 9-ojo Laivų parado dalyviai – laivai – trečiadienį buvo įvertinti ir apdovanoti. Įspūdingiausius laivus rinko komisija ir šventę stebėję žiūrovai. Pranešama, kad sulaukta daugiau nei 700 balsų.

Laivų parado vakarą Kuršių mariose suposi per šimtą laivų, tačiau tik 46 iš jų pretendavo į ryškiausiojo titulą. Kam atiteks nugalėtojo vardas, paaiškėjo susumavus komisijos ir žiūrovų balsus.

Publikos simpatijų prizas atiteko motorlaiviui „Kamita“.

Ryškiausiu parado laivu pripažintas daugybe trispalvių pasipuošęs motorlaivis „Navigator“. Už išradingumą ir 100-mečio spalvas apdovanota burinė jachta „Helios II“, kurios įgulą šventinį vakarą papildė tautiniu kostiumu pasidabinusi lietuvaitė. Už gerą toną apdovanotas lietuvišku „100“ pasipuošęs motorlaivis „Alina“.

UAB „Krasta Auto Klaipėda“ prizai – laikrodžiai ir atminimo nuotraukos – atiteko motorlaiviui „Navigator“ – ryškiausiam Laivų parado dalyviui bei burinei jachtai „Helios II“ – už išradingumą ir Lietuvos 100-čio spalvas.

Viešbučio „Dunetton“ restorano „Tonas“ prizu – vakariene ir atminimo nuotrauka – apdovanotas motorlaivis „Alina“ – už gerą toną.

UAB „Krasta Auto Klaipėda“ prizas – laivo variklio alyva ir atminimo nuotrauka – atiteko motorlaiviui „Kamita“ – už publikos simpatijas.

Atminimo nuotraukomis taip pat apdovanoti šie Laivų parado dalyviai:

Katamaranas „Vėjūnas“ – už įgulos stilių ir nuotaiką;

Vytinė „Vytautas Didysis” – už istorinės laivybos tradicijos puoselėjimą;

Uosto direkcijos laivai „Lotas“ ir  „Naras“ – už stiliaus vienovę;

Motorlaivis „Venus S“ – už gebėjimą suburti ir užburti;

Jachta „Lietuva“ – publikos širdžių prizas, jūrinės valstybės simbolis, parado vedlys;

Motorlaivis „Žuvėdra” – už jūriškos temos išpildymą;

Kateris „Cortina 480“ ir motorlaivis „Trophy” – už sulaužytus stereotipus: nors maži, bet matomi.

INFORMACIJA

Vertinimo komisiją sudarė Romandas Žiubrys, VšĮ „Klaipėdos šventės“ direktorius, Harold Kovs, Lietuvos jūrų krovos kompanijų asociacijos vykdomasis direktorius, Algimantas Stanislauskas, UAB „Krasta Auto Klaipėda“ vadovas, Roberta Jasiukėnaitė, viešbučio „Dunetton“ direktorė ir Genutė Kalvaitienė, Lietuvos aukštosios jūreivystės mokyklos Karjeros ir komunikacijos skyriaus vedėja.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery interval=”3″ images=”32168,32169,32170,32171,32172,32174,32176,32178,32179,32180,32181,32189,32191,32194,32182″ img_size=”large”][/vc_column][/vc_row]

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Miestas, Svarbu

Šviesų festivalio šiemet nebus

Dabartinės uostamiesčio valdžios užmojis gerokai peržiūrėti miesto kultūros barą atsiliepė ir 2015-aisiais užgimusiai tradicijai – Klaipėdos šviesų festivaliui. Pernai pavasarį ...
2024-01-16
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Miestas, Svarbu

Šių metų kalėdinė eglutė - jau Teatro aikštėje

Kalėdinius renginius uostamiestyje organizuojanti VšĮ „Klaipėdos šventės“ pirmadienį į Teatro aikštę atgabeno šių metų kalėdinę eglutę. Ja šiemet taps Labrenciškėje, ...
2023-11-27
Skaityti daugiau

Uostas ir jūra

Kviečia registruotis į didžiųjų burlaivių lenktynes

2024 m. birželio 27-30 d., po šešių metų pertraukos, į Klaipėdą sugrįžta „The Tall Ships Races“ didžiųjų burlaivių lenktynės. Tris ...
2023-11-22
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This