Nemokama W. Pilichowski meistriškumo pamoka

Kultūra

24-asis Klaipėdos pilies džiazo festivalis visus jaunuosius, ir ne tik, Klaipėdos muzikantus kviečia į nemokamą vieno žymiausių Lenkijos bosinės gitaros virtuozų ir džiazo muzikos revoliucionierių Wojtek Pilichowski meistriškumo pamoką.

Ji vyks birželio 8 d. (penktadienį) 16.00 val. Klaipėdos Stasio Šimkaus konservatorijoje (S. Šimkaus g. 15).

Organizatorių nuotr.

W. Pilichowski biografijoje – 14 solinių ir dar daugiau nei 200 kartu su kitais žymiais atlikėjais įrašytų albumų, parduotų daugiau nei 6 mln. kopijų tiražu. Kartu jis – ir kelių muzikos vadovėlių autorius, specialių meistriškumo stovyklų, seminarų ar pamokų iniciatorius bei dėstytojas, dešimčių įvairių apdovanojimų savininkas ir vienas laukiamiausių svečių garsiausiuose pasaulio džiazo festivaliuose.

Pranešama, kad W. Pilichowski pasirodymas tapo ir vienu įsimintiniausiu praėjusių metų festivalio Klaipėdoje akcentu. Tuo metu šiemet į uostamiestį jis atvyksta tam, kad specialiai Klaipėdos muzikantams ir 24-ojo Klaipėdos pilies džiazo festivalio svečiams surengtų nemokamą meistriškumo pamoką.

Teigiama, kad W. Pilichowski savo meistriškumo pamokų metu ne tik dalinasi grojimo gitara paslaptimis, bet ir padeda muzikantams atrasti save šiuolaikiniame muzikos pasaulyje.

24-asis Pilies džiazo festivalis startuoja jau šį ketvirtadienį.

 

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kultūra

Džiazo festivalio scenoje - žymusis Lenkijos bosistas

25-ojo Klaipėdos pilies džiazo organizatoriai praneša, kad šiemet scenoje bus galima išvysti ir bosinės gitaros virtuozą – Wojtek Pilichowski. „Nuoširdus, ...
2019-05-08
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This