Žavėjosi pamario gamta

Regionas

Klaipėdos rajono savivaldybė praneša, kad jubiliejinio Gargždų miesto gimtadienio proga praėjusią savaitę Klaipėdos rajone lankėsi trijų užsienio savivaldybių partnerių delegacijos iš Lenkijos Ylavos, Estijos Mardu ir Gruzijos Achmetos savivaldybių.

Svečiai lankėsi Drevernoje J. Gižo etnografinėje sodyboje, iš Drevernos kėlėsi į Juodkrantę, vyko į Nidą. Čia svečius maloniai sutiko ir į įvairiausius klausimus atsakė Neringos savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Sigitas Šveikauskas.

Rajono savivaldybės nuotr.

Po rajoną bei kaimynines savivaldybes svečius lydėjo Klaipėdos rajono vadovai. Svečiams didelį įspūdį paliko ne tik miesto šventė, bet ir gamta, žmonės, Savivaldybės vykdomi darbai bei ateities planai.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kriminalai ir nelaimės, Svarbu

Lietuvos Navalnas ar sąmokslo teorijas skleidžiantis kyšininkas?

Klaipėdos apygardos teismas apeliacine tvarka baigė nagrinėti baudžiamąją bylą, kurioje pirma instancija pernai spalį Panevėžio verslininką Tomą Petrą Radiką nuteisė ...
2024-02-28
Skaityti daugiau

Regionas, Svarbu

„Neringos vandens” byloje – ilga pauzė

Klaipėdos apylinkės teismo Klaipėdos miesto rūmuose nagrinėjama civilinė byla, kurioje Neringos savivaldybės įmonė „Neringos vanduo” iš buvusio vadovo Dangero Aleksandrovo ...
2024-01-02
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Regionas

Pradėjo dirbti naujoji Neringos valdžia

Penktadienį Neringos savivaldybės salėje įvyko pirmasis 2023–2027 metų kadencijos Neringos savivaldybės tarybos posėdis, kuriame prisiekė naujai išrinkti jos nariai bei ...
2023-04-28
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This