Rimantas Cibauskas toliau vadovaus Lietuvos studentų krepšinio lygai

Sportas

Lietuvos studentų krepšinio lygos (LSKL) vadovu dar dvejų metų kadencijai išrinktas 55-erių klaipėdietis verslininkas Rimantas Cibauskas. Jis Vilniuje vykusioje LSKL rinkimų-ataskaitinėje konferencijoje išrinktas jau septintajai kadencijai.

„Malonu, kad LSKL nariai, treneriai, universitetų rektoriai ir studentiškoji bendruomenė vertina mano darbą ir palaiko. Tai skatina dar labiau stengtis kryptingai dirbti. Nuolat bendraujame, diskutuojame, tariamės, kaip dar labiau populiarinti LSKL. Tik dirbdami visi kartu galime pasiekti dar geresnių rezultatų”, – pranešime cituojamas R. Cibauskas.

Jis LSKL prezidento pareigas eina nuo 2006 metų.

„Visi žino, kad Lietuvos krepšinio mokykla – viena geriausių pasaulyje, o Lietuvos studentų krepšinio lyga, drąsiai galime teigti, yra stipriausia studentų lyga Europoje. Pastebime, kad būtent dėl Lietuvos krepšinio vis daugiau užsieniečių pasirenka studijas mūsų šalies universitetuose. Tokių atvejų vis daugėja. Mūsų šalies universitetams tai tik į naudą”, – sakė LSKL prezidentas.

Anot jo, LSKL kreipia didžiulį dėmesį ir į mokslus – gabiausieji studentai kasmet apdovanojami tūkstantinėmis stipendijomis, tuokiu būdu stabdydami talentingų žaidėjų emigraciją.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Miestas, Svarbu

Teisme – Rimanto Cibausko šou

Apie 19 metų nelegaliai pastatyta tvora valstybinį žemės sklypą užtvėręs Klaipėdos verslininkas Rimantas Cibauskas, įpareigotas pats pasirodyti teisme, čia surengė ...
2024-03-20
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Ar Klaipėdoje užteks teisėjų Rimantui Cibauskui?

Įvairiausių ieškinių lavina nelegalią tvorą, užtvėrusią valstybinį žemės sklypą, bandančiam išsaugoti verslininkui Rimantui Cibauskui greitai gali tekti pradėti ieškoti savos ...
2024-02-29
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Rimantas Cibauskas padėjo ant teismo savo atostogas

Apie 19 metų nelegaliai pastatyta tvora valstybinį žemės sklypą užtvėręs Klaipėdos verslininkas Rimantas Cibauskas kartu su savo advokatu toliau demonstruoja ...
2024-02-14
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This