Turgus visiškai atsinaujins rugsėjį

Fotoreportažai, Svarbu, Verslas

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Ankstyvą pavasarį duris atvėrusiame Naujajame turguje vis dar tebevyksta vadinamojo antrojo rekonstrukcijos etapo darbai: prieigos prie turgavietės kol kas primena didžiulę statybų aikštelę.

Prie pat Taikos prospekto, ties pėsčiųjų perėja jau baigiamas pastatyti bokštas, kurį puoš laikrodis, atnaujinama šaligatvių danga, žadama įrengti dar keletą naujų paviljonų, pasodinti gėlių.

Šioje vietoje įsikurs 12 nedidelių paviljonų, kuriuose bus teikiamos įvairios buitinės paslaugos. Palmiros Mart nutor.

„Iki rugsėjo mėnesio, kaip ir planuota, darbai turėtų būti baigti”, – „Atvirai Klaipėdai” sakė Naujojo turgaus direktoriaus pavaduotojas Vidmantas Mickus. Jo teigimu, be aplinkos sutvarkymo darbų ir bokšto, pietinėje turgavietės pusėje dar bus įkurdinta 12 nedidelių kioskelių – paviljonų, kuriuose turėtų atsirasti tam tikrų paslaugų.

„Planuojame, kad čia nedidelėse 7,5 kv. m. patalpose galėtų įsikurti raktų gamintojai, skėčių, batų taisytojai – tokių panašių, žmonės reikalingų paslaugų tiekėjai, smulkieji verslininkai, kurių kol kas turguje nėra”, – sakė V. Mickus.

Pasak jo, baigiamojo turgaus etapo darbų sąmata nuo to nepadidės – visa Naujojo turgaus rekonstrukcija, kaip ir planuota, atsieis apie 2 mln. eurų.

INFORMACIJA

UAB „Naujasis turgus“ yra Klaipėdos miesto savivaldybės administracijos kontroliuojama bendrovė, savivaldybei priklauso 100 proc. turgavietės akcijų. Rekonstrukcijos darbus finansuoja UAB „Naujasis turgus“ iš savo lėšų ir banko paskolos, darbus atlieka UAB „Konsolė“.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery interval=”3″ images=”36633,36634,36635,36636,36638,38033″ img_size=”large”][/vc_column][/vc_row]

1 Comment

  1. Mėlynasis provežis

    Naujasis turgus ir liks NAUJU, tuo tarpu, Senasis turgus liks SENU …. šaunuoliai vadovai nenukrypsta nuo įvaizdžių

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Svarbu, Verslas

Parkavimo vietoje - kioskas

Klaipėdietė Regina, antradienį atvykusi į Naująjį turgų, buvo nemaloniai nustebinta, pamačiusi, kad dalis prekybinio kiosko pastatyta ant neįgaliesiems skirtos automobilių ...
2018-07-04
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This