Papildoma klasė „Verdenėje” tikrai bus

Svarbu, Švietimas

Klaipėdos miesto taryba ketvirtadienį padėjo tašką painioje pirmokų priėmimo istorijoje, kai „Verdenės” ir Tauralaukio mokyklose nepaisant nustatytos tvarkos sąrašas buvo sudaromas kreipiant dėmesį iki į oficialaus priėmimo starto – vasario 19-osios – atsiųstų prašymų datą.

Martyno Vainoriaus nuotr.

Politikai vienbalsiai leido formuoti tris naujas pirmokų klases „Smeltės”, Vitės ir „Verdenės” progimnazijose. Papildoma pastarosios mokyklos pirmokų klasė mokysis greta esančioje „Žemynos” gimnazijoje.

„Verdenės” progimnazija savo interneto puslapyje skelbia, kad apie galutinę į pirmąsias klases priimtų mokinių sąrašo skelbimo datą informuos penktadienį arba kitos savaitės pradžioje.

Vicemerė Judita Simonaivičūtė „Atvirai Klaipėdai” buvo sakiusi, kad suformavus šią papildomą klasę bus patenkinti visi prašymai, atsiųsti iki vasario 19-osios imtinai, jei vaikas iš tiesų gyvena mokyklai priskirtoje teritorijoje. O jos ribas kitiems metams jau žadama tikslinti, nes jos dabar esą yra per plačios. Taip pat kitiems metams žada tikslinti ir pačią priėmimo tvarką, kad nepasikartotų šiemetinė situacija.

1 Comment

  1. Tik vienas klausimas

    Kada bus pastatyta nauja mokykla? Klaipėdiečiai šiaurinėje miesto dalyje labai kantrūs, bet vieną kartą Grubliauskui gali tekti atsakyti. Tik į vieną klausimą: kada baigs kaišioti senose sovietinėse mokyklose vaikus po rūsius ir rūbines? Nuo tarybinių laikų praėjo 30 metų – NĖ VIENOS NAUJOS mokyklos! O statomos dar nei pamato nėra. Kuo girsimės, grubliauskiniai ir konservatoriai?

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Švietimas

„Meilės eliksyras“ keliauja per uostamiesčio mokyklas

Gruodžio 2 ir 3 dienomis Klaipėdos valstybinis muzikinis teatras (KVMT) publikai pristatys dviejų veiksmų Gaetano Donizetti komiškos operos „Meilės eliksyras“ ...
2023-09-29
Skaityti daugiau

Regionas

Klaipėdos rajono pirmokams – būtiniausių priemonių krepšeliai

Jau antrus metus iš eilės rugsėjo 1-ąją Klaipėdos rajono pirmokų lauks būtiniausių kanceliarinių priemonių krepšeliai. Tad tėveliai, kurių mažieji tik ...
2023-06-08
Skaityti daugiau

Švietimas

Keturioms Klaipėdos mokykloms perkama nauja sporto įranga

Klaipėdos miesto savivaldybė nusprendė nauja sporto įranga aprūpinti  „Verdenės“ „Smeltės”, Liudviko Stulpino progimnazijas bei „Varpo“ gimnaziją.  Šios ugdymo įstaigoms bus ...
2023-04-09
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This