„Atlantui” – dar savaitė

Sportas

Lietuvos futbolo A lyga savo pranešime rašo, kad Klaipėdos „Atlanto” likimas paaiškės per ateinančią savaitę.

Portalas 15min.lt buvo skelbęs, kad ketvirtadienį A lygos klubų vadovai rinksis į valdybos posėdį, kurio metu ir priims sprendimą dėl klaipėdiečių ateities, tačiau tai nebuvo padaryta.

15min.lt skelbė, kad trečiadienio popietę iš sezoną pradėjusios sudėties „Atlante” buvo likę vos penki futbolininkai. Martyno Vainoriaus nuotr.

„Klubas kurį laiką neteikė būtinos informacijos, tačiau pastarąsias kelias dienas bendravimas vyksta normaliai, kaip ir sutarta. Ketvirtadienį ryte gavome atnaujintą informaciją iš klubo. Dalis žaidėjų paliko jį, tačiau treniruočių procesas toliau vyksta“, – pranešime cituojamas A lygos prezidentas Rytis Davidovičius.

Kitą savaitę A lygoje užsidarys žaidėjų registracijos langas. Tuomet paaiškės, kokie futbolininkai lieka „Atlante“, kokia reali šio klubo finansinė situacija.

„Matome, kad dedamos pastangos išgelbėti klubą, o ar jos bus vaisingos – sužinosime artimiausiu metu. Kita savaitė „Atlantui“ gyvybiškai svarbi. A lygos valdyba laikosi anksčiau priimtų savo sprendimų ir aktyviai stebi situaciją Klaipėdos klube. Esant reikalui, reikalausime garantinių raštų dėl krizės sprendimų“, – teigė R. Davidovičius.

A lygoje paskutinį kartą klaipėdiečiai į aikštę išbėgo birželio 15-ąją. Tąkart „Jonavai“ uostamiesčio klubas išvykoje pralaimėjo 1:2. Kitas rungtynes klubas turėjo žaisti po keturių dienų prieš „Kauno Žalgirį“, bet šis susitikimas neįvyko. A lyga tada išplatino pranešimą apie gautus signalus iš lažybų stebėsenos sistemos „Sportradar“ apie galimą pelnymąsi iš šių varžybų, tad jas nukėlė.

O vėliau A lygos valdyba priėmė sprendimą nukelti dvejas Klaipėdos „Atlanto“ rungtynes: birželio 26 dieną Kaune turėjusį vykti mačą su vietos „Stumbru“ ir liepos 4-ąją Klaipėdoje turėjusį vykti susitikimą su Vilniaus „Žalgiriu“. Nukeltos buvo ir birželio 30-ąją Klaipėdoje turėjusios vykti „SHARP LFF taurės“ aštuntfinalio rungtynės tarp „Atlanto“ ir „Stumbro“.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Fotoreportažai, Sportas

Istoriniame mače - „Atlanto" pergalė

Šeštadienio popietę Klaipėdos centriniame stadione įvyko istorinės rungtynės - LFF II lygos Vakarų zonoje susitiko Klaipėdos „Atlantas" ir naujai sukurta „Neptūno" ekipa. 
2020-06-27
Skaityti daugiau

Sportas

Šeštadienį - futbolo šventė

Šį šeštadienį, birželio 27-ąją, Klaipėdos „Neptūnas“ rengia futbolo šventę Klaipėdos miesto centriniame stadione. Nuo 11 val. 4-13 metų vaikai ir ...
2020-06-26
Skaityti daugiau

Sportas, Svarbu

„Atlantas" toliau gyvuos

Lietuvos futbolo federacijos (LFF) II lygoje teisę rungtyniauti balandžio pradžioje gavęs Klaipėdos „Atlantas” sulaukė ir palankaus Klaipėdos apygardos teismo sprendimo – ...
2020-04-18
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This