Aštuntą kartą rungsis „drakonai”

Miestas

Šeštadienį nuo 11 val. Dangės upėje nuo Gluosnių skersgatvio iki burlaivio „Meridianas“ prasidės jau aštuntosios  Jūros šventės metu rengiamos „drakonų“ valčių lenktynės Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijos taurei laimėti.

Šiemet 500 m ilgio trasoje susirungs 44 komandos su 460 dalyvių.

Savo jėgas lenktynių dalyviai jau išbandė ketvirtadienio treniruotėse, kurios tęsiasi ir penktadienį.

„Kiekvienais metais susidomėjimas šiuo renginiu auga, net negalime priimti visų norinčių, nes yra tam tikras limitas. Patys juokaujame, kad šiam renginiui nebereikia jokios reklamos. Iš tikrųjų, tai jau yra didelio masto, tarptautinis renginys, kasmet sulaukiame vis daugiau komandų iš kitų valstybių, o šių metų naujokai iš užsienio – tai Liepojos komanda ir Dragūnų bataliono svečiai iš Portugalijos“, – pranešime cituojama lenktynių organizatorė, Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijos Rinkodaros skyriaus specialistė Irina Novikova.

Tarp dalyvių nemažai uosto įmonių atstovų, lenktynėse, kaip ir kasmet, dalyvauja ir Uosto direkcijos komanda. Pagal taisykles, lenktynėse negali dalyvauti tik profesionalūs irkluotojai bei nepilnamečiai.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Uostas ir jūra

Pradėta Uosto direkcijos laivyno bazės statyba

Pietinėje Klaipėdos uosto dalyje, Marių gatvėje, prasidėjo Uosto direkcijos laivyno bazės statyba. Darbų pradžia paženklinta kapsulės su laišku ateities kartoms ...
2024-04-18
Skaityti daugiau

Svarbu, Verslas

Planuojami ir mobilieji vandenilio pilstymo punktai

Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcija paskelbė konkursą dėl viešųjų vandenilio pildymo punktų įrengimo Klaipėdos mieste. Sunkiasvoriam ir lengvajam transportui skirti ...
2024-03-23
Skaityti daugiau

Aplinkosauga

Paminėjo Žemės dieną

Tęsiama tradicija pavasario lygiadienį paminėti Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijoje suburiant gausias uostamiesčio moksleivių gretas. Šįkart jaunimo gamtosauginis forumas kviečia ...
2024-03-20
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This