Labai graudu, kai šitaip žvelgia į pacientus

Mums rašo

I. (vardas ir pavardė redakcijai žinomi)
2018-07-30

Komentarų: 1

Kadangi jaučiausi nekaip, nusprendžiau važiuoti pas savo šeimos gydytoją, dirbančią klinikoje „Nefrida”. Nuėjus prie kabineto, radau užrašą, kad gydytoja atostogauja. Registratorė nukreipė į kitą kabinetą. Palaukiau. Priėmė.

Palmiros Mart nuotr.

Pasakiau kuo skundžiuosi – nusiuntė darytis šlapimo tyrimo. Palaukus atsakymo grįžau vėl į kabinetą.

Skundžiausi ir tuo, kad jau kurį laiką labai skauda galvą. Ir būtent tuo momentu, kai sėdėjau gydytojos kabinete, taipogi ją skaudėjo. Pasakius gydytojai, ji pareiškė, kad tai neskubu – „laukit, kol grįš jūsų šeimos gydytoja, ir kreipkitės”. Negana to, net nesugebėjo pamatuoti man kraujospūdžio, kai tai turėtų būti privaloma, ypač jei žmogus kreipiasi skųsdamasis galvos skausmu. Išėjau, nes niekam neįdomu, kad gal man dėl to galvos skausmo gali ištikti kažkas negero.

Klausimas – ko ten jauna gydytoja sėdi, jeigu nesiima jokių veiksmų, kad padėtų pacientui?

Kartą per kelis metus kreipiesi į gydytojus, moki tokius mokesčius sveikatos draudimui ir ką gauni? Ogi nežmonišką aptarnavimą.

Labai graudu, kad jaunos daktarytės šitaip žvelgia į pacientus…

1 Comment

  1. specialistas

    Sita nekompetitingas „gydytojas” dirba nefridoje, nei i viena med klausima nesugebejoatsakyti..o pasake, ar zinot kiek pasaulije daug ligu visokiu yra?? na tipo ka mes cia jums ieskosim…mes patis neismanom , ziauriai tikrai..neikit niekas i nefrida , ten gydytoju nera. Bukit atsargus, ne papulkit ant NEFRIDOS klinikos alegydytoju kabliuka, ten dirba tikri aferistai, kurie mulkina visa miesta, fabrikuoja neteisingus diagnozes, daro be reikalo visiems vienodus nereikalingus, pavojingus tyrimus, kurie gali sukelti ir navikus ir encefalopatijos, medicinos neismano visiskai, neturi jokio klinikinio mastymo, nesugeba daryti difdiagnostika, neismano apie ligu etiologijas, israsineja pavojingus, toksiskus, kancerogeninius prepratus…nauduoja suklastotus depresijos testus, kurie visiems rodo stipri depresija, tam kad pastumti jus ir jusu vaikus i psichiatrija..tai tikrai nusikalteliai. Viska ka jie gali padaryti, tai suzaloti jusu sveikata negriztamai, ir pasakyti kad taip ir buvo. O paskui sako kad jus patys kalti kad einat pas mus, mes jusu nekvetiem. Tokiu naglu aferistu neteko dar matyti.. Jeigu idomu galiu atsiusti jums irodymus kaip nefrida mulkina su suklastotais testais pacientus, o testai patalpinti universitetines ligonines „gydytojo” puslapije, ir viesai priejnami..tad manau tuos testus gali kysti savo klientams ne tik afersitine nefridos klinika. Bet apie tai aisku viesai niekas neparays naujienose. Mulkinti savo sveikus klientus kad jiems man stipri depresija ir nurasyneti i psichiatrija per apgaule, tai jau uz visu ribu..tokiu parazitu neteko dar matyti.

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Fotoreportažai, Svarbu, Sveikata

Pagerbti Klaipėdos metų medikai

Ketvirtadienio vakarą  Žvejų rūmuose Lietuvos medicinos darbuotojų dienos proga buvo apdovanoti Klaipėdos medikų bendruomenės nariai. Ryčio Laurinavičiaus nuotr. Iškilmingoje ceremonijoje ...
2023-04-27
Skaityti daugiau

Svarbu, Temos

Konfliktas: pacientė ir gydytoja kaltina viena kitą

Penkiasdešimtmetė klaipėdietė Jolanta (pavardė redakcijai žinoma) šiuo metu gydosi Klaipėdos universitetinės ligoninės Nervų ligų skyriuje. Šį trečiadienį, lapkričio 15 d., ...
2017-11-17
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This