Per Jūros šventę neišvengta smurto ir vagysčių

Kriminalai ir nelaimės

Ne visiems praūžusi Jūros šventė buvo šventiška, linksma ir smagi, yra ir nemažai nukentėjusių žmonių.

Į policiją kreipėsi 50-metis vyras, kuris pranašė, kad dar praėjusio penktadienio naktį, apie 0.05 val prie Kulių vartų esančiame kieme jį sumušė  nepažįstami asmenys bei, sužaloję peiliu, iš pareiškėjo atėmė 50 eurų ir pasišalino. Ligoninėje vyrui diagnozuota pilvo sienos žaizdos, po apžiūros jis išleistas gydytis ambulatoriškai.

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį per koncertą signalinė iš laivo paleista raketa sužalojo dvi moteris į Martyno Vainorius nuotr.

Sumuštas buvo ir dar vienas 34 metų vyras. Šeštadienio naktį apie 3 val. Kepėjų g. prie jo priėjo trys nepažįstami vyrai, vienas iš kurių rankos kumščiu smogė jam į pilvą ir iš kelnių kišenės ištraukė mobiliojo ryšio telefoną „Samsung Galaxy S8 Plus” bei piniginę, kurioje buvo jo asmens tapatybės kortelė ir apie 200 eurų.

28 metų vaikinas sekmadienio naktį apie 2.30 val. Žvejų g. neteko brangaus telefono – jam ir kišenės buvo  pavogtas „Huawei P20 Pro”, kainuojantis 849 eurus.

Moteris gi pasigedo dviejų dviračių – jie dingo sekmadienio dieną iš Turgaus g. koridoriaus. Nukentėjusiajai padaryta 1000 eurų žala.

Tą pačią dieną apie 16.40 val. Minijos g. esančioje namo laiptinėje 51 metų girtas (3,00 prom.) namo gyventojas raketomis šaudyti skirtu šautuvu grasino namo gyventojams.

Vyras sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Kultūra

Užderėjo paraiškų kultūros projektams finansuoti

Klaipėdos savivaldybė praneša, jog kultūros ir meno bendruomenės atstovai aktyviai atsiliepė į savivaldybės kvietimą teikti paraiškas dalinio finansavimo konkursui. Skelbiama, ...
2024-02-02
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Miestas

Apdovanoti labiausiai išsiskyrę Jūros šventės eisenos dalyviai

Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijoje penktadienį apdovanotos įmonės, organizacijos ir kolektyvai, išradingiausiai atskleidę ir sau pritaikę 64-osios Jūros šventės temą ...
2023-07-28
Skaityti daugiau

Regionas

Jūros ir žvejų šventė - Šventojoje

Rugpjūčio 4-6 dienomis Šventojoje vyks Jūros ir žvejų šventė, kurioje bus pagerbti Šventosios žvejai, ištikimi jūrai ir žvejiškoms tradicijoms, vyks ...
2023-07-28
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This