Keis baseino valytojus

Miestas, Svarbu

Gabrielė Ruočkutė
2018-08-20

Komentarų: 0

Klaipėdos baseino valdytojai, reaguodami ir į viešai lankytojų išsakomus priekaištus, žada keisti čia valymo darbus atliekančią kompaniją.

Kai kurie lankytojai beria ir priekaištus dėl to, kad vanduo baseine esą per šaltas. Tačiau jiems primenama, kad  baseinas – sportinis, todėl gylis ir vandens temperatūra turi būti atitikti plaukikų poreikius. Martyno Vainoriaus nuotr.

„Atvirai Klaipėdai” darant baseino lankytojų apklausą, greta teigiamų atsiliepimų netrūko ir pastabų. Žmonės minėjo ir betrupančias sienų plyteles, ir jau sulūžusias durelių rankenas, tačiau bene dažniausiai minėtas higienos aspektas.

Baseino koncesininko – UAB „Klaipėdos baseinas” direktorė Aida Aleksandrovienė patikino žinanti apie tai, nes tiek ji, tiek kiti darbuotojai, kasdien stebi atliekamus darbus.

„Pakeisime valymo kompaniją, kadangi šiai dienai dabartinė nėra pajėgi susidoroti su darbais. Klaipėdos miesto rinkoje tokios apimties baseino valymas yra naujiena, reikalaujanti specialaus pasirengimo, žinių, todėl ne bet kuri kompanija gali tai atlikti. Vis dėlto, stebint susiklosčiusią situaciją, švaros būklė baseine kas dieną gerinama, tačiau daug kas priklauso ir nuo pačių lankytojų asmeninės higienos“, – sakė direktorė.

Beje, kai kurie lankytojai beria ir priekaištus dėl to, kad vanduo baseine esą per šaltas. Tačiau jiems primenama, kad  baseinas – sportinis, todėl gylis ir vandens temperatūra turi atitikti plaukikų poreikius. Klaipėdos plaukimo komanda, norėdama pakankamai gerai pasiruošti varžyboms, privalo treniruotis ne tik trumpuoju laikomame „Gintaro baseine“, bet ir naujajame ilgajame – 50 metrų ilgio ir 25 metrų pločio Klaipėdos baseine. O sportinio baseino vandens temperatūra turi siekti 25-29 °C.

Lankytojų skaičius nuo atidarymo pradžios, pasak „Klaipėdos baseino“ komercijos vadovės Editos Rimkės, jau viršijo 20 000. Narystes įsigijusių asmenų kiekis taip esą atitiko planuotus lūkesčius, tačiau kiek tiksliai asmenų įsigijo abonementus, E. Rimkė sako kol kas negalinti atskleisti.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Miestas, Svarbu

Klaipėdos baseino statybų istorija: STT plaunasi rankas 

Nors bylą dėl Klaipėdos baseine palikto broko išnagrinėjęs teismas priėmė atskirą nutartį, kuria Klaipėdos apygardos prokuratūrai pranešė, jog atsakingų asmenų ...
2024-04-02
Skaityti daugiau

Verslas

Po teismo sprendimo tikimasi rasti sprendimus, kaip pašalinti likusius baseino defektus

Klaipėdos baseinas teigia, jog džiaugiasi teismo sprendimu, priimtu po beveik penkerius metus trukusio bylinėjimosi dėl šiame pastate statybų rangovo palikto ...
2024-03-05
Skaityti daugiau

Veidai

Klaipėdos „Švyturio“ arenos komandoje – žinomas virtuvės šefas

Didžiausia uostamiesčio renginių erdvė stiprina pajėgas – nuo kovo „Švyturio“ arenai talkina garsaus šalies šefo Roko Galvono vadovaujama „Roko virtuvė“. ...
2024-03-04
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This