Politinį sezoną pradėjo futbolo turnyru

Fotoreportažai, Sportas

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Antradienio pavakarę Klaipėdos II Melnragės paplūdimyje vyko pirmasis politinių partijų Klaipėdos skyrių futbolo turnyras. Taip Seimo narys liberalas Simonas Gentvilas kartu su buvusiu ilgamečiu Lietuvos rinktinės žaidėju Rimantu Žvingilu pakvietė partijas pradėti politinį sezoną.

„Pakvietėme Klaipėdos politines partijas politinio sezono pradžią pradėti pasitikėjimą ir abipusę pagarbą ugdančiu futbolo turnyru. Skatiname stiprinti draugiškus santykius tarp Klaipėdoje veikiančių partijų skyrių. Dabar akivaizdu, kad futbolas, nepaisant kartais kylančių tarpusavio politinių peripetijų ir rietenų, padeda puoselėti draugiškus santykius. Tai tinkamas užsiėmimas norint smagiai drauge praleisti laiką“, – pranešime cituojamas S. Gentvilas.

Ant smėlio savo jėgas žaidžiant 5 prieš 5 išbandė socialdemokratų, konservatorių, liberalų ir Asociacijos visuomeninis judėjimas „Permainų Klaipėda“ komandos.

Konservatorių komandai prognozuotą pergalę po dramatiškos baudinių serijos paveržė „Permainų Klaipėda“. Trečia vieta atiteko liberalų, o ketvirtoji – socialdemokratų komandoms.

FIFA tarptautinę kategoriją turinčiam turnyro teisėjui Vladimir Gerasimov turnyro metu neprireikė išsitraukti nei raudonų, nei geltonų kortelių. Futbolo turnyras praėjo ir be traumų. O R. Žvingilas ir pats trumpam buvo išbėgęs į aikštelę.

„Džiaugiuosi, kad turnyro iniciatorius S. Gentvilas išreiškė pasitikėjimą manimi ir pakvietė tapti vienu iš turnyro organizatorių. Džiugina, kad iniciatyva buvo susijusi būtent su šia sporto šaka, nes futbolas – sporto karalius, kuris, kaip ir buvo minėta, vienija visus. Yra linksmas pasakymas: „Dėl ko mes mylime futbolą? Dėl to, kas vyksta po futbolo.“ O po futbolo lieka geros emocijos ir kito susitikimo laukimas”, – pranešime teigia R. Žvingilas.

Tai pirmasis toks politinių partijų futbolo turnyras, tačiau jo organizatoriai tiki, kad jis taps tradicinis.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery interval=”5″ images=”46234,46233,46232,46231,46230,46229,46228,46227,46226″ img_size=”large”][/vc_column][/vc_row]

2 Comments

  1. Anonimas

    Redaktoriau,
    prašau patikslinti tekste komandos -nugalėtojos pavadinimą.Registrų centre įregistruota Asociacija visuomeninis judėjimas „Permainų Klaipėda” Šio judėjimo komanda ir laimėjo šį turnyrą. Komandos kapitonas -gydytojas Grinvydas Butrimas.
    Pagarbiai ,
    A.Grublys

    Reply
    • akadministratorius

      Ačiū už pastebėjimą, pataisėme.

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Aplinkosauga

Atnaujintas Botanikos sodas laukia lankytojų

Penktadienį po beveik trejus metus trukusių rekonstrukcijų duris visuomenei atveria atsinaujinęs Klaipėdos universiteto Botanikos sodas. Lankytojus Botanikos sode džiugins pažintiniai ...
2024-04-05
Skaityti daugiau

Regionas

Žadama keisti potvynių rizikos valdymo tvarką

Apie kompleksinį požiūrį į potvynių rizikos valdymą kalbantys Klaipėdos, Kretingos ir Šilutės rajonų bei Klaipėdos miesto savivaldybių vadovai sulaukė Aplinkos ...
2024-04-03
Skaityti daugiau

Aplinkosauga, Svarbu

Klaipėda pagaliau pradeda rūšiuoti maisto atliekas

Vėluodama keturis mėnesius Klaipėda pradeda maisto atliekų rūšiavimą – antradienį surengta oficiali tam skirta šalia Dumpių sąvartyno pastatytos linijos atidarymo ...
2024-04-02
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This