Keisis Senosios perkėlos keltų grafikas

Uostas ir jūra

„Smiltynės perkėla“ praneša, kad rudenį „nežymiai koreguoja keltų tvarkaraščius”, tačiau šį rugpjūtį atnaujintas ir reisas į Jūrų muziejų išliks. Skelbiama, kad per vieną mėnesį šį maršrutą pasirinko daugiau kaip 23 tūkst. žmonių.

„Įsivaizduokite, per mėnesį į delfinariumą kėlėsi beveik tiek žmonių, kiek gyvena Utenoje. Tai reiškia, jog maršrutas yra reikalingas. Mūsų įmonė, sudarydama kelto grafiką, atsižvelgė ir į delfinų pasirodymų laiką, tad žmonėms nereikia persikėlus papildomai laukti ir gaišti laiko“, – pranešime cituojamas AB „Smiltynės perkėla“ generalinis direktorius Darius Butvydas.

Tačiau dėl to, kad keleivių srautas rudenį yra gerokai mažesnis nei vasarą, keltai į Jūrų muziejų plauks kiek rečiau. Skirtingai nuo rugpjūčio mėnesio, reisai vyks tik nuo trečiadienio iki sekmadienio, keisis ir perkėlimo laiko grafikas.

Prasidėjęs ruduo ir mažėjantys keleivių srautai koreguoja ir tvarkaraščius iš Senosios perkėlos (Šiaurinis ragas) į Smiltynę. Penktadieniais, šeštadieniais, sekmadieniais ir švenčių dienomis nebeliks 23 val., reiso iš Klaipėdos bei 23.15 val. iš Smiltynės. Taip pat penktadieniais ir šeštadieniais nebeliks 24 val. reiso iš Klaipėdos ir 00.15 val. iš Smiltynės.

Keltai iš Senosios perkėlos, kur keliami žmonės ir dviratininkai, tarp Klaipėdos ir Smiltynės ir toliau kursuos kas 15 minučių nuo 7 iki 22.15 val. Naujoje perkėloje grafikas nesikeičia. Transporto priemonės bus keliamos visą parą, kas 20-imt minučių.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Uostas ir jūra

Pasieniečių šuo išgelbėjo ruoniuką

Beveik kiekvienais metais per Velykų šventes į Lietuvos jūrų muziejų atvežami išsekę Baltijos pilkųjų ruonių jaunikliai iš pajūrio. Šventinėmis dienomis ...
2024-04-03
Skaityti daugiau

Uostas ir jūra

Smiltynėje iškilęs radaro bokštas - saugesnei laivybai

Iš Klaipėdos besikeliant Naujosios Smiltynės perkėlos keltais akis užkliūva už Smiltynės pusėje atsiradusio neįprasto statinio. Šiomis dienomis čia iškilo radiolokacinės ...
2024-03-08
Skaityti daugiau

Spyglys

„Smiltynės perkėlai” ir 5 m/s vėjas yra baisus*

Stovi, šąla trečiadienio popietę ant Kuršių marių kranto Smiltynėje, prie Senosios perkėlos, minia žmonių: laukia nesulaukia kelto. Regis, ir oras ...
2024-02-07
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This