LCC – didžiausias pirmakursių būrys

Švietimas

27-uosius akademinius metus pradėjęs Klaipėdoje įsikūręs LCC tarptautinis universitetas, šiemet turėjęs nemenkų iššūkių dėl sustabdyto ir vėliau atnaujino priėmimo į jo studijų programas, skelbia, kad pasitiko didžiausią pirmakursių būrį – 218 studentų.

Iš viso šiuo metu LCC studijuoja 629 studentai iš 43 skirtingų pasaulio šalių.

Šiais metais LCC bendruomenė džiaugiasi turėdama ir studentę iš Naujosios Zelandijos. Emma McDonalds atvyko į Lietuvą studijuoti, nes anot jos, norėjo ištrūkti iš Naujosios Zelandijos ir išbandyti išsilavinimą įgyti Europoje.

“Viena iš vietų, kur norėjau mokytis buvo Europa, tačiau buvo baisu pakliūti į universitetą, kur studijos vyksta ne anglų kalba. LCC galiu studijuoti anglų kalba, bei tuo pačiu metu susipažinti su begale kitų kultūrų. Tikiuosi, kad šis universitetas ir šis miestas man visada išliks kaip antri namai, kur aš galėsiu tobulėti, augti, ir kur visada jausiu palaikymą”, – LCC pranešime cituojama Emma McDonalds.

,,Kaip LCC tarptautinio universiteto rektorė Marlene Wall minėjo atidarymo ceremonijoje, mes esame viena šeima. Šis pasakymas nėra tik žodžiai, nes jau dabar jaučiuosi čia kaip namie, – visi padeda, pataria, lengvai bendrauja”, – cituojama ir LCC pirmakursė Danielė Tumosaitė.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Sportas

„BioSil-Baltijos" lygos ketvirtfinalyje - užtikrintas LCC triumfas

„BioSil-Baltijos” moterų krepšinio lygos atkrintamųjų starte Klaipėdos LCC tarptautinis universitetas startavo pergalingai. Uostamiesčio ekipa šeštadienį išvykoje 80:60 (28:8, 15:17, 20:15, ...
2024-03-16
Skaityti daugiau

Sportas

Lengva LCC pergalė Šiauliuose

Klaipėdos LCC tarptautinis universitetas (19-4) šventė 19 pergalę, išvykoje 87:64 (20:9, 23:20, 17:18, 27:17) sekmadienį nugalėjęs „Šiaulių-Vilmers“ (15-9) krepšininkes. Klaipėdos ...
2024-03-03
Skaityti daugiau

Sportas

Dar vienas LCC krepšininkių triumfas prieš „Kibirkštį“

SMART WAY Moterų Lietuvos krepšinio lygos lyderių mūšyje dramatišką pergalę pasiekė Klaipėdos LCC tarptautinis universitetas (16-2), kuris šeštadienį išvykoje 73:71 ...
2024-02-24
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This