Mantas Bučnys kviečia į fotografijos dirbtuves

Miestas

Su „Atvira Klaipėda” bendradarbiaujantis klaipėdietis fotografas Mantas Bučnys šį sekmadienį, rugsėjo 30-ąją, rengia fotografijos dirbtuves „O tai kaip čia?”

Jos vyks toje pačioje jaukioje erdvėje „Qtime” (prekybos ir paslaugos centras „Kiras”, Tiltų g. 16), kur reziduoja ir „Atvira Klaipėda”.

Viena iš retų nuotraukų, kai pats Mantas nufotografuotas 🙂

„Sužinosit, kas yra švenčiausioji trejybė fotografijoje, ką tos „knopkės” ant fotoaparato reiškia. Išsinešit žinias, kurias taikant tikrai tobulėsit, o seminaro metu vienas laimingasis burtų keliu laimės 2 dienų asmeninę konsultaciją, per kurią ne tik mokysiu, kaip koreguoti nuotraukas, tačiau ir turėsime praktikos rudens spalvose su modeliu”, – žada Mantas.

Pasak jo, tai – tik pirmasis toks susitikimas. Tokių dirbtuvių jis ketina rengti ir daugiau.

Vietų skaičius ribotas. Registracija į dirbtuves – SMS žinute tel. 8 653 77646 (reikia įrašyti savo vardą ir pavardę). Užsiėmimo kaina – 8 Eur.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Svarbu, Veidai

Andžela ir Viačeslavas Bazyk: įsimylėję Klaipėdą

Išeiviai iš rusakalbių klaipėdiečių šeimų sėkmingai darbuojasi įvairiose visuomeninio gyvenimo srityse. Vieni vadovauja stambioms įmonės, užsiima verslu, medicina, teisine praktika, ...
2020-07-26
Skaityti daugiau

Verslas

Klaipėda – kaip „darbostogų“ kryptis

„Workation Klaipėda’19“ programos, kuria siekiama įmones, komandas ir laisvai dirbti galinčius žmones iš kitų Lietuvos miestų pakviesti atvažiuoti į pajūrį ir ...
2019-06-21
Skaityti daugiau

Veidai

„Atvirą Klaipėdą" aplankė Gitanas Nausėda

Šiomis dienomis pajūryje įvairiuose susitikimuose dalyvaujantis uostamiestyje gimęs ir augęs kandidatas į prezidentus Gintas Nausėda trečiadienio rytą apsilankė ir „Atviros ...
2018-10-24
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This