Viačeslavas Titovas kuria rinkimų komitetą

Politika

Lietuvos rusų sąjungai atstovaujantis Klaipėdos miesto tarybos narys Viačeslvas Titovas, dėl kurio pasisakymų apie Lietuvos partizanų vadą Adolfą Ramanauską-Vanagą pradėtas ir ikiteisminis tyrimas, ir apkaltos procedūra, pranešė būsimiems savivaldos rinkimams kuriantis rinkiminį komitetą „Titov ir teisingumas“.

Jį esą sudarys ir Lietuvos rusų sąjungos nariai, ir miesto gyventojai, „kuriems socialinis teisingumas nėra tuščiažodžiavimas”.

„Šiandien mes, klaipėdiečiai, pergyvename ne geriausius gyvenimo Klaipėdoje laikus. Mes matome, koks nykus ir socialiai neteisingas tapo miestas. Pažeidžiamos mūsų žodžio bei pažiūrų teisės, teisės gauti ir platinti informaciją. Heroizuojami veikėjai, susikruvinę rankas žudant taikius gyventojus, senelius ir vaikus. Miesto valdžia nerodo iniciatyvos kovojant prieš pramonės įmonių sukeliamą taršą. Nesitariant su gyventojais priimami sprendimai dėl giliavandenio uosto statybos, prijungiant jo zonoje esančius mikrorajonus (Melnragė, Vyties, Pušyno ir t. t.), ir daroma tai siekiant, kad kažkoks užjūrio „dėdė“ mūsų sąskaita gautų pelną. Klaipėdietis pralaimi kovą už deramą gyvenimą mieste ir priverstas emigruoti. Dabartinė miesto valdžia nepajėgi jo apginti. Daugelis klaipėdiečių žino, kad šių dienų politikai bijo tiesos ir vien tik tik dėl miesto savivaldybės tarybos nario Viačeslavo Titovo pateikto klausimo užsiundė prokuratūrą su kratomis, o miesto meras ir tarybos nariai praktiškai visų partijų vardu pradėjo apkaltos procedūrą. Mieste nėra jokios demokratijos, o kai stokojama argumentų, pasitelkiami miltai. Tačiau valdančioji nomenklatūra jaučia, kad valdžia jau slysta iš jos rankų. Ir siekiant ją galutinai įveikti, mums būtina vienytis ir apginti teisingumą mieste”, – rašo V. Titovas savo „Facebook” puslapyje ir lietuvių, ir rusų kalba.

Kartu jis politinės partijos „Rusų aljansas“ vadovams siūlo „vardan Klaipėdos ateities atmesti visus nesutarimus ir ryžtingai eiti į rinkimus vienu sąrašu per rinkiminį komitetą”.

2 Comments

  1. titov sasi člien

    Koloradinis ruiškojo fažizmo atstovas

    Reply
  2. Arūnas Marčauskas

    Viačeslavai Titovai, tamsta mane žinai 🙂 Nebus tamstai ramu ant Lietuvos žemės 🙂

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Politika, Svarbu

Rusų aljansas rinkimuose nebedalyvaus

Politinė partija Rusų aljansas kitų metų kovą vyksiančiuose merų ir savivaldybių tarybų rinkimuose savo kandidatų Klaipėdos mieste nekels. Partijos vadovė Tamara Lochankina, ...
2022-11-28
Skaityti daugiau

Svarbu, Temos

Karas Ukrainoje: vieni rusakalbiai politikai tyli, kiti vadina eiliniu įvykiu, treti - smerkia (papildyta)

Pastaruoju metu dėl Ukrainoje tebesitęsiančio karo, ypač po visą pasaulį sukrėtusių vaizdų iš Bučos, tiek visuomenėje, tiek socialiniuose tinkluose jaučiamas ...
2022-04-08
Skaityti daugiau

Politika

Rusų aljanso likimą spręs konferencija

Rusų aljanso vadovė klaipėdietė Tamara Lochankina sako, jog kol kas nežadama likviduoti šios partijos. Jos teigimu, bendruomenė tik daro pertrauką. ...
2021-04-08
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This