Kauno gatvė sulauks autobuso

Svarbu, Transportas

Paskutiniame savo posėdyje Klaipėdos miesto savivaldybės Saugaus eismo komisija pritarė, kad Kauno gatvėje būtų sudarytos sąlygos kursuoti dar vienam autobusui. Atlikus Šilutės plente esančio posūkio į Kauno gatvę pertvarkymo darbus čia pradės kursuoti 12-ojo maršruto autobusas.

Pasak VšĮ „Klaipėdos keleivinis transportas” (KKT) direktoriaus Gintaro Neniškio, 12-asis čia jau kursavo, kai buvo ribojamas eismas Tilžės gatvėje. Tačiau autobusui buvo gana sunku padaryti kairįjį posūkį iš Šilutės plento į Kauno gatvę, nes apsisukimas yra „per smailas”.

„Šiuo metu Kauno gatve, bet tik viena kryptimi – Šilutės plento link važiuoja 21 ir 22 maršruto autobusai, bet jie čia nesugrįžta, nes yra žiediniai. O poreikis Kauno gatvėje turėti autobusą yra, nes čia ir policijos komisariatas”, – sakė KKT vadovas.

Pasak G. Neniškio, taip pakoregavus 12-ojo maršruto trasą, Tilžės gatvės atkarpa, kuria jis dabar važiuoja, smarkiai nukentėti neturėtų – esą 5 maršruto autobusai čia važiuoja gana dažnai.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Transportas

Integruotiesiems maršrutiniams taksi – 6 metai

Antradienį sukanka 6 metai, kai į viešąjį Klaipėdos transportą kaip integruota jo dalis įsiliejo maršrutiniai taksi. Per tą laiką M5, ...
2024-04-16
Skaityti daugiau

Transportas

Paaiškėjo metinio bilieto laimėtojas

VšĮ „Klaipėdos keleivinis transportas“ skelbia, kad ketvirtadienį uostamiesčio viešojo transporto sistemoje buvo pažymėtas 100 000 000-asis bilietas nuo naujosios e-bilieto ...
2024-04-11
Skaityti daugiau

Transportas

100 000 000-asis keleivis gaus dovanų metinį bilietą

Šį ketvirtadienį peržengsime reikšmingą simbolinę ribą – šimtamilijoninę kelionę naujojo elektroninio bilieto sistemoje. Po šio fakto turbūt jau ir nebederės ...
2024-04-08
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This