„Atviros Klaipėdos” debatai: Simonas Gentvilas ir Agnė Bilotaitė

Politika, Svarbu

[vc_row][vc_column][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=YX0VrKGRqkk”][vc_column_text]„Atviros Klaipėdos“ debatų platformai skaitytojų suporuoti kandidatai į Klaipėdos merus pradėjo „RGB pictures” („Klaipėda gyvai”) iš bendradarbystės erdvės „Light House” gyvai transliuojamas „dvikovas”.

Pirmieji į „Atviros Klaipėdos” bei jos skaitytojų užduotus klausimus atsakinėjo Liberalų sąjūdžio atstovas Simonas Gentvilas ir Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų kandidatė Agnė Bilotaitė.

Baigusis balsavimui paaiškėjo, kad iš 178 savo nuomonę išreiškusių žmonių 70 proc. geriau įvertino S. Gentvilą.

Vasario 20 d. 18 val. debatuos komitetų atstovai Viačeslavas Titovas ir Artūras Žalys, o po jų, 19.30 val., vyks Lietuvos žaliųjų partijos kandidato Modesto Nugaro ir komiteto „Mano Klaipėda“ atstovo Kazio Pauliko „dvikova“.

Paskutinieji debatai vyks vasario 21 dieną. 18 val. debatuos Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos kandidatas, Uosto direkcijos vadovas Arvydas Vaitkus ir Lietuvos centro partijos deleguota Nina Puteikienė. Debatus tądien 19 val. užbaigs „darbietis“ Benas Šimkus bei partijos „Tvarka ir teisingumas“ atstovė Lina Šukytė-Korsakė.

Ir kitų debatų metu bus atsakinėjama į atrinktus geriausius tiesioginės transliacijos metu užduotus ar el. paštu info@atviraklaipeda.lt konkrečiam kandidatui atsiųstus klausimus (dėkojame už jau atsiųstus).[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Politika

Klaipėdos liberalai išsirinko vienmandatininkus

Liberalų sąjūdžio Klaipėdos skyrius visuotiniame susirinkime sprendė​, kas atstovaus partijai rudenį vyksiančiuose Seimo rinkimuose uostamiestyje. Danės, Pajūrio, Baltijos ir Marių ...
2024-03-25
Skaityti daugiau

Klaipėdos/Mažosios Lietuvos istorija, Svarbu

Dalis „Atviros Klaipėdos“ virto knyga

Vasaris, apie kurį šį tradicinė ataskaita skaitytojams, išsiskyrė tuo, kad dalis „Atviros Klaipėdos“ įgavo kitokį pavidalą. Vasario 15-ąją, Klaipėdos krašto ...
2024-03-15
Skaityti daugiau

Aplinkosauga

Ministras išlydėjo ekspedicijos „Išsaugokime Baltiją“ komandą

Šeštadienį aplinkos ministras Simonas Gentvilas Klaipėdoje išlydėjo ekspedicijos „Išsaugokime Baltiją“ komandą į 9 mėnesius truksiantį žygį. Aplinkos ministerija yra šios ...
2024-03-09
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This