Klaipėdoje koncertuos Lietuvoje dar negirdėta grupė

Kultūra

Kovo 21-ąją, ketvirtadienį, Klaipėdoje, muzikos klube „Jazzpilis“ koncertą surengs Lietuvoje dar negirdėta muzikos grupė „Wckd Nation“ iš Slovėnijos.

„Wckd Nation“ savo veiklą pradėjo praėjusiais metais ir netrukus sulaukė sėkmės gimtojoje Slovėnijoje.

Į tarptautinį muzikos industrijos festivalį „Tallinn Music Week“ Estijoje naujausios savo kūrybos pristatyti keliaujantys atlikėjai savo muzikoje jungia pop, džiazo, neo-soul ir R&B stilius.

„Wckd Nation“ savo veiklą pradėjo praėjusiais metais ir netrukus sulaukė sėkmės gimtojoje Slovėnijoje. 2018 m. rudenį „Wckd Nation“ išleido du singlus „Time“ ir „Troubles“, kuriuos nedelsiant į savo kasdienį repertuarą įtraukė didžiausios Slovėnijos radijo stotys. Nuo šių metų kovo mėnesio grupė pradėjo aktyviai koncertuoti Europoje.

Savo koncertinio turo metu, kovo 22 d., grupė išleis ir oficialiai pristatys savo naujausią, trečiąjį singlą „New Path“ bei jam sukurtą debiutinį vaizdo klipą. Kūrinyje džiazinės melodijos, jungiamos su R&B, funk ir hip-hop elementais, o vokalo linija – tai išlaikyta, rami ir šiuolaikiška popmuzika.

„Mūsų naujame kūrinyje dainuoju apie tai, kaip atrasti naują kryptį susidūrus su sunkumais gyvenimo kelyje. Jame visada rasis įvairių kliūčių, bet tai ir padaro gyvenimą įdomiu – tereikia išmokti priimti iššūkius“, – apie savo dainą pranešime spaudai pasakoja grupės vokalistė Maša But.

Grupėje „Wckd Nation“ dainininkei pritaria ir muziką kuria net septyni instrumentininkai – boso gitaristas Peter Smrdel, gitaristas Filip Vadnu, būgnininkas Žiga Smrdel, klavišininkas Nejc Škofic, saksofonininkai Grega Skaza ir Matic Mikola bei trimitininkas Sandi Štor.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Miestas, Svarbu

Naujasis „Jazzpilis“ prisidirbo kaip reikiant (atnaujinta)

„Russian music night“ per antrąsias karo Ukrainoje pradžios metines. Tokį vakarėlį sugalvojo „Jazzpilio“ klubą atgaivinę verslininkai. „Nesame tie žmonės, kurie ...
2024-02-23
Skaityti daugiau

Kultūra

Karo ir taikos dainomis muzikai iš Kijevo ir Klaipėdos muzikinių teatrų sieks taikos Ukrainai

„Šiandienos pasaulio įvykių kontekste galbūt naiviai skamba sparnuota frazė „menas išgelbės pasaulį“, bet aš ja tikiu. Ji pasiteisino ne kartą! ...
2023-07-03
Skaityti daugiau

Mums rašo

Sveika, karaliene vasara!

Klaipėdos karalienės Luizės jaunimo centras vykdo projektą „Miesto smėlio dėžės karaliai“, kuris teigia, kad vaikystė karaliauja smėlio dėžėje, o Klaipėda ...
2023-06-02
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This