Klaipėdoje – nauja parduotuvė moto sporto gerbėjams

Verslas

Klaipėdoje kovo 30 d. duris atvers moto transporto parduotuvė „Motorbike”.  Dubysos gatvėje esančiose patalpose netolimoje ateityje planuojama teikti ir serviso paslaugas. „Motorbike” parduotuvė ir servisas iki šiol veikė Utenoje

„Sulaukiam klientų iš didmiesčių, Vilniaus, Kauno, o taip pat ir Žemaitijos: Klaipėdos, Plungės ar Šiaulių. Planuodami plėtrą atkreipėme dėmesį į tai, kad Žemaitijos regione yra didelis tokių paslaugų poreikis, sulaukiame pakankamai daug užklausų, išsiunčiame nemažai detalių, kai kurie klientai mus kviečia atvykti pasisvečiuoti, sudalyvauti renginiuose, ragina greičiau atidaryti parduotuvę, kad galėtų prekes gauti greičiau ir paliesti savomis rankomis”, – pranešime cituojamas UAB „Motorbike” direktorius Egidijus Jancevičius.

Naujoje 80 kv. m. parduotuvėje bus prekiaujama tiek originaliomis, tiek neoriginaliomis moto transporto dalimis, tepalais, alyvomis, aprangom ir aksesuarais.

„Bendradarbiaujame su partneriais, kurie atlieka profesionalų servisą ir modifikacijas sportinių motociklų amortizacijai, tad uostamiestyje teiksime ir šias paslaugas”, – teigia E. Jancevičius.

„Motorbike” produkcija orientuota į keturračius, krosinius ir sportinius motociklus, tačiau teigiama, kad reikiamų dalių ir priedų naujoje parduotuvėje suras ir kelioninių motociklų bei čioperių savininkai. Planuojama, kad parduotuvėje bus galima įsigyti detalių ir vandens transporto priemonėms, kateriams, vandens motociklams.

Anot pranešimo, su „Motorbike” bendradarbiauja daugkartinis Lietuvos motociklų kroso čempionas Nerimantas Jucius bei Klaipėdos motociklų sporto klubas „Kirai“.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Miestas

Dalins paramą maistu ir higienos prekėmis

Klaipėdos miesto Socialinės paramos skyrius ir labdaros ir paramos fondas „Maisto bankas“ informuoja, kad nuo rugpjūčio 14 d. iki rugpjūčio 24 ...
2023-08-11
Skaityti daugiau

Fotoreportažai, Svarbu, Transportas

Eismą Baltijos žiedo estakada atvers ne anksčiau kaip kitą pavasarį

Estakadą virš Baltijos prospekto ir Šilutės bei Vilniaus plentų žiedo statančios ir patį žiedą rekonstruojančios bendrovės „Kauno tiltai” atstovai tikina, ...
2023-06-09
Skaityti daugiau

Svarbu, Transportas

Pradėjo tiesti trūkstamą dviračių tako jungtį Varpų gatvėje

Dar vasarą Klaipėdos miesto savivaldybė paskelbė beveik milijono eurų vertės pirkimo konkursą pėsčiųjų ir dviračių takų tiesimo bei kapitalinio remonto ...
2022-11-03
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This