Skelbiamas tymų žemėlapis ir telefonai

Sveikata

Nacionalinis visuomenės sveikatos centras (NVSC) praneša, kad Lietuvoje šiais metais jau iš viso patvirtinti 406 tymų atvejai (iš jų 87 vaikų ir 319 suaugusiųjų). Daugiausia atvejų registruojama Kauno apskrityje (264 atvejai), tačiau nemažai užsikrėtusiųjų yra ir Klaipėdos apskrityje.

Sąlytį su asmeniu, kuriam įtariama tymų diagnozė, turėjusius nustato NVSC departamentų specialistai. Įtarus tymų atvejį sąlytį turėję asmenys yra skiepijami. Asmuo, kuris žino, kad kontaktavo su sergančiu tymais ir dėl tam tikrų priežasčių nebuvo įtrauktas į kontaktinių asmenų sąrašą, gali kreiptis į NVSC departamentus, esančius visose Lietuvos apskrityse.

Klaipėdos apskrityje su Visuomenės sveikatos centro specialistais galima susisiekti šiais telefonais: (8 4) 641 1154,  (8 4) 641 0348, (8 4) 641 0347.

Užkrečiamųjų ligų ir AIDS centro tymų skiepų linija (8 5) 230 0123.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

ELTA

Daugėja sergančiųjų gripu, COVID-19 ir kvėpavimo takų infekcijomis

Nacionalinio visuomenės sveikatos centro (NVSC) duomenimis, praėjusią savaitę sergančiųjų gripu, ūminėmis viršutinių kvėpavimo takų infekcijomis (ŪVKTI) ir COVID-19 liga skaičius ...
2023-11-13
Skaityti daugiau

Konsultacijos

NVSC atsako į dažniausius klausimus dėl vaikų izoliacijos

Nacionalinio visuomenės sveikatos centras (NVSC) atsako į dažniausiai epidemiologinę diagnostiką atliekantiems specialistams dėl vaikų izoliacijos užduodamus klausimus. Vaikas dėl turėto ...
2021-01-06
Skaityti daugiau

Koronavirusas, Svarbu

NVSC: Mirčių skaičiaus neatitikimas jau išaugo iki 1171

Pastarosiomis dienomis pasipylus kritikos lavinai Nacionalinio visuomenės sveikatos centro (NVSC) atžvilgiu dėl jo pateikiamų netikslių su COVID-19 susirgimais bei mirtimis ...
2021-01-03
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This