Klaipėdos uostas pristatomas parodoje Rusijoje

Uostas ir jūra

Maskvoje prasidėjo tarptautinė transporto ir logistikos paroda „TansRussia 2019“. Jau dvidešimt ketvirtą kartą vykstanti paroda yra laikoma viena didžiausių ir svarbiausių logistikos parodų ne tik Rytų regione.

Pranešimą apie Klaipėdos uostą pristatys Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijos Teisės departamento direktorius Linas Rudys. Uosto direkcijos nuotr.

„Reikia pripažinti, kad tai yra svarbus renginys, kuriame pristatomos krovinių gabenimo paslaugos, uostų infrastruktūros galimybės, informacinių technologijų naujoves transporto ir logistikos sektoriuose. Klaipėdos uostas parodoje „TransRussia“ dalyvauja kasmet nuo pačios pirmosios parodos“, – Uosto direkcijos pranešime cituojama Rinkodaros skyriaus viršininkė Dalia Gun.

Klaipėdos uostą ir jo paslaugas bendrame paviljone šiemet pristato VĮ Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcija, AB Klaipėdos jūrų krovinių kompanija (KLASCO), UAB Klaipėdos jūrų krovinių kompanija „Bega“, AB „Klaipėdos nafta“, UAB „BPA“, UAB „Baltijos pervežimai“, UAB „TLSC“, Limarko grupės įmonės.

Taip pat parodos metu tradiciškai LR ambasadoje Maskvoje rengiamas Lietuvos transporto ir logistikos sektoriaus įmonių ir asociacijų atstovų susitikimas su Europos verslo asociacijos Rusijoje (AEB) nariais. Jo metu pranešimą apie Klaipėdos uostą pristatys Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijos Teisės departamento direktorius Linas Rudys.

Parodų centre „Crocus Expo“ renginys, kurio metu vyks įvairios konferencijos, susitikimai, tęsis tris dienas.

Pranešama, kad pernai parodoje „TransRussia“ dalyvavo 395 įmonės iš bemaž 30 valstybių.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Svarbu, Verslas

Uostininkai ir valdininkai įsigali savivaldybės įmonėse

„O ar jūs man galite parodyti nors vieną valdybą, kuri yra nepriklausoma?” Šio retorinio mero Arvydo Vaitkaus klausimo per savivaldybės ...
2024-01-04
Skaityti daugiau

Svarbu, Uostas ir jūra

Baltojo švyturio atstatymas: ar realu?

Klaipėdos miesto Jūrinės kultūros koordinacinės taryba nusprendė sudaryti darbo grupę, kuri bandys pasirūpinti, kad būtų sukurta vizualizacija, kaip atrodytų ant ...
2022-06-01
Skaityti daugiau

Uostas ir jūra

Moksleivius supažindino su Klaipėdos uostu

Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcija antrus metus iš eilės prisijungia prie projekto „Moksleiviai – į Vyriausybę“. Uosto kapitono pavaduotojas Eduardas ...
2021-08-24
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This