Ar atsisakyti savo nuomonės?

Mums rašo

Liudvika Kuzminčiūtė, Asociacijos „Klaipėdos žalieji“ pirmininkė 
2019-04-19

Komentarų: 1

„Vakarų eksprese” 2019 m. kovo 8 d. buvo išspausdintas straipsnis „Prieš tiesiant kelią – aistros dėl medžių“. Perskaičius jį nustebau, nes projekto pristatyme dalyvavau gyventojų prašymų ir straipsnyje aprašytas projekto pristatymo aprašymas ne visai atitiko tai, kas vyko iš tikrųjų.

Norėdama reaguoti į tai ir gindama kelių namų gyventojų nuomonę, parašiau straipsnį „Būti ar nebūti keliui į Bendruomenės namus?”. Jis buvo patalpintas „Atviros Klaipėdos” nuomonių skiltyje.

Po mano straipsnio pasirodymo praėjus beveik mėnesiui, sulaukiau „Vakarų ekspreso” žurnalisto skambučio. Straipsnio autorius prašė viešai paneigti „kaltinimus” jo atžvilgiu, kad galbūt jo straipsnis buvo užsakomasis.

Aš labai atsiprašau, jei jis taip suprato, bet aš neteigiu, o tik reiškiu savo nuomonę, kad tai tik galimai užsakomasis straipsnis.

Su pagarba jaunam žurnalistui.

1 Comment

  1. ezys

    Susiradau as ta jusu straipsni, tai jei cia jusu „paneigimas”, to zurnalisto vietoje likciau nepatenkintas. O gal manote, kad jei prie smeizto pridedate „galimai” tai galima viska rasyti? Tada kaip jums „galimai pedofilas, beprotis, alkoholikas, galimai musa zmona, galimai vagis, galimai mogzudys”? Cia irgi normalu, nes nuomone, nes „galimai”?

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Arvydas Vaitkus - medkirtys!*

„Prieš ką kovoja Klaipėdos miesto valdžia? Ko labiausiai nekenčia? Istorinio ikisovietinio paveldo. Medžių. Gyventojų. Šiandienos renginys – susidorojimas su Donelaičio ...
2024-03-12
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Vietos laikraščiams - solidi savivaldybės injekcija

133 100 eurų – tokią sumą per metus vietos dienraščiams užsimojo sumokėti Klaipėdos miesto savivaldybė ir paskelbė viešojo pirkimo konkursą, kurio ...
2024-02-29
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Kelio į Šiaurės ragą projektiniams pasiūlymams - ne patys maloniausi epitetai

Ketvirtadienio vakarą surengto viešo į Šiaurės ragą vedančios Danės gatvės atkarpos projektinių pasiūlymų pristatymo metu jo autoriai turėjo išgirsti nemažai ...
2024-01-26
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This