Klaipėdai – Susisiekimo ministerijos apdovanojimas

Transportas

Penktadienį Susisiekimo ministerijoje surengto Darnaus judumo forumo metu buvo paskelbti „ateities miestai”, kurių darnaus judumo scenarijuose iki 2030 m. numatytos labiausiai keliavimo įpročius keičiančios bei aplinkai draugiškiausios judumo priemonės. Susisiekimo ministras Rokas Masiulis apdovanojimus įteikė Klaipėdos, Vilniaus ir Panevėžio miestų savivaldybėms.

„Miestai ir jų gyventojai paprastai kenčia nuo eismo spūsčių, triukšmo ir oro taršos, o aplinkai draugiškos transporto priemonės, keliavimas derinant skirtingus būdus padeda spręsti šias problemas. Džiaugiuosi, kad miestai stengiasi gyventojams pasiūlyti alternatyvius susisiekimo būdus, kurie jiems būtų tokie pat patrauklūs ir patogūs, kaip ir kelionė automobiliu“, – pranešime cituojamas susisiekimo ministras.

Ateities miesto apdovanojimas Klaipėdai buvo įteiktas už „ambicingiausią darnaus judumo mieste viziją”.

Savivaldybių parengtus darnaus judumo mieste planus vertino ir nugalėtojus atrinko Susisiekimo ministerijos sudaryta Darnaus judumo mieste plano komisija.

3 Comments

  1. Šiaip

    Na čia tikrai ne Budino, o Šulco nupelnas, paradoksas tik, kad apdovanojimà atsiėmė su “darniausia” programa ėjusiù konservatoriù, kurie į darnaus judumo rūšis žiūri pro savo auto langus vicemeras…na gal tai į gerà….

    Reply
  2. Cha

    Pataisymas, Budinas

    Reply
  3. Cha

    Bet tai kaip blogai vadovavo Būsimas, apdovanojimus savivaldybė tik gauna ir gauna

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

ELTA

„Belaruskalij“ procese suformuotas arbitražo teismas

Dėl Baltarusijos kalio trąšų gamintojos „Belaruskalij“ inicijuoto proceso prieš Lietuvą, 2024 m. pradžioje buvo suformuotas arbitražo teismas, informuoja Susisiekimo ministerija. ...
2024-02-11
Skaityti daugiau

Transportas

Tarp Žaliojo susisiekimo apdovanojimų laureatų - ir „Klaipėdos keleivinis transportas“

Vilniuje vykstančio tarptautinio Transporto inovacijų forumo metu penktadienį buvo įteikti Žaliojo susisiekimo apdovanojimai. Trečius metus iš eilės šie apdovanojimai teikiami ...
2023-11-24
Skaityti daugiau

ELTA

„Belaruskalij“ Lietuvai pateikė pranešimą apie arbitražą

Baltarusijos kalio trąšų gamintoja „Belaruskalij“ Lietuvai yra pateikusi pranešimą apie arbitražą, nurodo Susisiekimo ministerija. „Pranešimas pateiktas vadovaujantis Lietuvos ir Baltarusijos ...
2023-11-15
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This