Miesto centre nudurtas ukrainietis (papildyta)

Fotoreportažai, Kriminalai ir nelaimės

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Antradienio rytą ties Liepų, Herkaus Manto ir Naujojo sodo gatvių sankryža praeiviai ir vairuotojai regėjo šiurpų vaizdą – už „Stop” juostos, netoli picerijos „Bambola” lauko kavinės, ant šaligatvio gulėjo uždengtas vyro lavonas, dirbo pareigūnai.

Policijos atstovai informavo, jog apie 4.50 val. buvo gautas pranešimas apie sužalotą vyrą. Paaiškėjo, jog tai 43 metų Ukrainos pilietis. Greitosios medicinos pagalbos medikai žmogui padėti nebegalėjo, tik konstatavo jo mirtį. Vyras buvo nudurtas keliais peilio dūriais.

Jo kūną laidojimo paslaugų įmonės darbuotojai išgabeno prieš 8 val. Nuplauti ant šaligatvio likusį kraują buvo iškviestas gaisrininkų ekipažas.

Netrukus policijos pareigūnai sulaikė du neblaivius 41 metų įtariamuosius. Vėliau paaiškėjo, jog iš jų įtariamas nužudymu tik vienas, taip pat Ukrainos pilietis, kitas buvo tiesiog praeivis.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl nužudymo. Trečiadienį Klaipėdos apylinkės teisme bus prašoma įtariamąjį suimti ilgesniam laikui.

Antradienį policija taip pat pranešė, kad įvykio vietoje dirbant pareigūnams įvyko incidentas. Apie 7.10 val. vienas Kriminalistinių tyrimų tarnybos pareigūnas, pastebėjęs medyje įkalčius, į jį įlipo, bet lūžus šakai nukrito iš 2-3 metrų aukščio. Pareigūnas buvo išvežtas į Klaipėdos ligoninę, bet po medikų apžiūros išleistas į namus.

Martyno Vainoriaus nuotr.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery interval=”5″ images=”83017,83018,83019,83020,83021,83022,83023,83024,83025,83026,83027,83028″ img_size=”gallery”][/vc_column][/vc_row]

1 Comment

  1. marius

    įdomu kokia priežastis,nemanau kad tokie atvejai labai jau atsitiktiniai,bent tikrai ne visada,gaila,apmaudu, kad taip teko žmogui palikti pasaulį,gaila artimųjų

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Svarbu, Transportas

Vardan atvažiuojančių iš Melnragės savivaldybė nori griauti namą

Klaipėdos meras siūlo nurašyti ir nugriauti savivaldybei nuosavybės teise priklausantį nereikalingą bei netinkamą naudoti nekilnojamąjį turtą – administracinį pastatą, esantį ...
2024-04-10
Skaityti daugiau

Svarbu, Transportas

Sustabdytas dviračių tako po viaduku projektavimas

„Stabdyti sutarties vykdymą nuo 2024 m. sausio 31 d., kol bus išspręstas lietaus nuotekų tinklų įregistravimo klausimas arba priimtas bendras ...
2024-04-07
Skaityti daugiau

Kriminalai ir nelaimės

Rasti du lavonai

Klaipėdos policija pranešė, kad ketvirtadienio rytą, apie 8 val., viename Šilutės plente esančiame bute rastas 58-erių moters kūnas su kraujosrūvomis ...
2024-03-22
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This