Išlaikykite stilių*

Spyglys

Spyglys
2019-06-19

Komentarų: 0

Ir „Atvira Klaipėda”, ir Spyglys jau ne kartą rašė, kaip sunku dirbti yra po pavasario rinkimų vargais negalais susiformavusiai valdančiajai daugumai –  negana to, kad kiekvieną kartą reikia kantriai  ir daug organizuotis, jog būtų kvorumas ir dar derintis, kad tas kvorumas sutaptų su dažnomis mero komandiruotėmis į Briuselį, tai dar ir opozicija kaip niekad velnių priėdusi. Dar tik kadencijos pradžia, o jau į teismą kreipėsi! Ko tada laukti toliau?

Spyglys savo ruožtu opozicijoje dirbantiems valstiečiams jau šį ketvirtadienį vyksiančio miesto Tarybos posėdžio metu siūlo valdančiuosius nustebinti ir stilistiškai. Juolab kad pradžia jau padaryta – prieš mėnesį žiūrint į uostininkus ir į prie jų prisijungusį Arūną Andziulį buvo galima pajusti deja vu efektą – lyg ir reklaminio plakato nužengę. Reikalus gadino tik Ligita, Romaldas ir Viktoras.

Bet jei šįkart ir jie pasistengs, žiūrėk, turėsime ne tik karingą, vieningą, bet ir itin stilingą frakciją.

*Spyglio rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite. Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, juodas ir kandus.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Politika, Svarbu

Dėl įgaliojimų merui susikirto Klaipėdos valdančiosios frakcijos

Bene pirmą kartą šios kadencijos Klaipėdos miesto tarybos valdančių frakcijų nuomonės balsuojant ženkliai išsiskyrė: dalis valdančiųjų nepalaikė mero Arvydo Vaitkaus ...
2024-02-29
Skaityti daugiau

Politika

Klaipėdos meras turi naują patarėją

Klaipėdietė Seimo narė Ligita Girskienė antradienį pranešė, kad Klaipėdos meras Arvydas Vaitkus dar vienu savo patarėju pasirinko Lietuvos valstiečių ir ...
2023-11-14
Skaityti daugiau

Politika, Svarbu

Tarybos sekretore meras paskyrė „valstietę”

Klaipėdos meras Arvydas Vaitkus asmeninio (politinio) pasitikėjimo pagrindu savivaldybės Tarybos sekretoriato sekretore paskyrė seną savo bendražygę Juliją Veresovą, tačiau viešai apie ...
2023-06-01
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This