Klaipėdoje – riedlenčių ir BMX dviračių čempionatas

Sportas

Liepos 6 d. Klaipėdos Sąjūdžio parke vyks ekstremalių sporto šakų – riedlenčių ir BMX dviračių čempionatas.

Baltijos šalių „Seaside Session“ varžybose savo jėgas išbandys šių sporto šakų mėgėjai ir profesionalai iš Lietuvos, Latvijos bei Estijos. Tokio pobūdžio čempionatas Klaipėdos Sąjūdžio riedlentininkų parke bus organizuojamas pirmą kartą.

„Nusimato išties įdomus renginys, kuriame savo grupėse varžysis vaikai iki 16 metų ir suaugusieji. Nugalėtojų laukia rėmėjų įsteigti prizai. Suaugusiųjų grupėse apdovanojimai bus skirti pirmų, antrų ir trečių vietų laimėtojams, o jaunių laukia ateities riedlentininkų ir BMX apdovanojimai. Varžybų partneriai ir rėmėjai – „Stillbmx“, „Boardsports“, „Monster“, „Energy“ bei Klaipėdos miesto savivaldybė.

Renginį komentuos bei teisėjaus profesionalūs riedlenčių bei BMX dviračių sporto veteranai.

Net jei dalyviai nieko nelaimės pagrindinėse rungtyse, jiems nebus kada liūdėti, nes dienos pabaigoje lauks siurprizas. Tai papildomos rungtys, kuriose galės dalyvauti visi norintys pasirodyti. „Greičio iššūkio“ (Speed Chalenge) rungtyje bus varžomasi dėl greičiausio riedlentininko titulo, o „Aukščiausio šuolio“ (Biggest Air Contest) kovoje išaiškės aukščio meistras su dviračiu. Abu nugalėtojai taip pat bus apdovanoti specialiais prizais”, – pranešime spaudai rašo organizatoriai.

Sporto aistruoliai ir žiūrovai galės atsigaivinti gaiviaisiais gėrimais poilsio zonose, renginyje gerą nuotaiką palaikys didžėjus. Netikėtai sugedus dviračiui, vietoje bus galima įsigyti įvairių detalių.

Į nemokamą „Seaside Session“ čempionatą kviečiami registruotis abiejų sporto šakų mėgėjai ir profesionalai. Registruotis reikia čia.

Renginio programa skelbiama čia. 

Riedlenčių sportas pirmą kartą istorijoje, 2020 metais įtrauktas į Vasaros olimpines žaidynes.

Pirmasis Lietuvos riedlenčių čempionatas įvyko praėjusių metų rugsėjį ką tik atidarytame riedlenčių ir BMX dviračių parke Klaipėdoje.

0 Comments

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Miestas

Vyks bendruomenės šventė „Būkime kartu“

Jau šį šeštadienį, 11-14 val., Klaipėdos Sąjūdžio parke (Laukininkų g. 30) vyks tradicine tapusi kasmetinė Klaipėdos miesto bendruomenės šventė „Būkime ...
2023-09-21
Skaityti daugiau

Miestas

Vandalams užkliuvo ukrainiečių geranoriškumo ženklas

Vandalai sudaužė Sąjūdžio parke pastatytą informacinę lentelę, liudijusią apie čia pernai birželį karo pabėgėlių iš Ukrainos surengtą gerumo akciją. Daugiau ...
2023-07-31
Skaityti daugiau

Kultūra

Sąjūdžio parke - lauko skaitykla

Jau keletą metų vasaromis Klaipėdos apskrities Ievos Simonaitytės viešoji biblioteka miesto parkuose ar paplūdimiuose įkuria lauko skaityklas. Šiais metais tokia ...
2023-07-03
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This