Dei­vi­das Petrolevičius gali tapti antruoju Savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotoju

Politika, Svarbu

Nuo vasario Klaipėdos savivaldybės administracijos Socialinių reikalų departamento vadovo pareigas pradėjusiam eiti nuo Mažeikių kilusiam, iki tol Šiauliuose dirbusiam Dei­vi­dui Pet­ro­le­vi­čiui šviečiasi greitas kilimas karjeros laiptais – jis „Atviros Klaipėdos” duomenimis, yra vienas iš kandidatų užimti iki šiol laisvą antrą Savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojo vietą.

Dei­vi­das Pet­ro­le­vi­čius. Martyno Vainoriaus nuotr.

Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas „Atvirai Klaipėdai” sakė nekomentuosiantis šios informacijos, nes kandidatų esą yra ne vienas ir pasirinkta persona bus aiški jau artimiausiu metu. Prieš tai jis buvo sakęs, kad direktoriaus pavaduotojas bus tvirtinamas liepos mėnesio miesto Tarybos posėdyje.

Pats D. Petrolevičius „Atvirai Klaipėdai” teigė tik tiek, kad pokalbiai apie galimybę eiti tokias pareigas buvo, tačiau galutinio sprendimo esą nėra.

Savivaldybės administracijos direktorius Gintaras Neniškis irgi buvo lakoniškas.

„Tokia galimybė neatmetama”, – teigė jis.

D. Petrolevičius iki karjeros Klaipėdoje dirbo Šiaulių savivaldybės So­cia­li­nių rei­ka­lų de­par­ta­men­to di­rek­to­riumi. Iki tol jis dirbo Rė­ky­vos se­niū­nu. D. Petrolevičius priklausė Lietuvos socialdemokratų partijai, bet 2017 m. vasarą iš jos pasitraukė ir dabar yra nepartinis.

„Atvira Klaipėda” rašė, kad antruoju administracijos direktoriumi ketinta skirti Rusų aljanso atstovą Olegą Mariničių, tačiau jam kilo sunkumų gaunant dabar jau būtinas spec. tarnybų pažymas.

6 Comments

  1. Ausrele

    Mielieji klaipėdiečiai jei norite turėti gerą,sąžiningą vadovą rinkite tik Deividą Petroleviciu tai žmogus su tikra sazine

    Reply
  2. dudmaisis

    bekeziene bus pavaduotoja :))

    Reply
  3. Anonimas

    Nerimta. Labai nerimta. Negi nėra klaipėdiečio tokiam postui? Gal tas Petrolevičius ir geras vadovas, tačiau juk jis net kojų nespėjo čia apšilti, tegul geriau susipažįsta su Klaipėdos gyvenimu, juk čia ne Šiauliai.

    Reply
  4. Informacija

    Nebus Deividas pavaduotoju, nebus. Tai jau beveik , nebent stebuklas………..

    Reply
  5. GIRINTS

    REIKALINGA ISSAMI INFORMACIJA APIE SKAUTU GATVES LIKIMA GIRULIAI? VAITKAU GRUBLIAUSKAI KOTYLITE? PALMIRA MART—–PARASOM.

    Reply
  6. Rasa

    Ir vėl cirkai! Aukščiausioa rango jūrų karininkas su tarptautine patirtimi Olegas Mariničius NATO atstovu Ukrainoje tiko, o mūsų Tarybai netinka? Gėda, kai kišami savi. Ar ir vėl buvusi „pėdkelnių” ministrė Rasa Juknevičienė vėl pažymas tarnyboms rašo, kaip kadaise jas rašė ant mūsų komandorų ir admirolų,šalindama juos iš Karinio Jūrų Laivyno

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Transportas

Integruotiesiems maršrutiniams taksi – 6 metai

Antradienį sukanka 6 metai, kai į viešąjį Klaipėdos transportą kaip integruota jo dalis įsiliejo maršrutiniai taksi. Per tą laiką M5, ...
2024-04-16
Skaityti daugiau

Spyglys

Eksmeras užsigeidė atsivesdinti Sporto skyriaus vedėją*

„Tikiuosi, neateisime iki tokios stadijos, kad reikės prašyti administracijos direktoriaus, kad atvesdintų jus į virtualią komiteto posėdžio erdvę”, – taip ...
2024-04-13
Skaityti daugiau

Sportas, Svarbu

Konfliktų draskomo „Viesulo” vadovo darbą meras vertina gerai

„Kiekvienas vadovas turi dar ir savo vadovą, išskyrus aukščiausiąjį miesto vadovą, nes jam vadovo nebėra”, – taip Klaipėdos miesto tarybos Kultūros, ...
2024-04-11
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This