Kastytis papjovė Liudviko kėdės kojas*

Spyglys

Spyglys
2019-06-28

Komentarų: 5

„Atvira Klaipėda” aprašė, kaip ketvirtadienį savivaldybėje vykusio susirinkimo, skirto būsimai administracijos reformai, metu jos šefas Gintaras Neniškis diplomatiškai kalbėjo, kad tikslas nėra mažinti nė vieno etato, nes „esą nėra blogai dirbančių”.

Kas jau kas, bet Spyglys nėra toks diplomatas. Jei ir nėra ten blogai dirbančių, tai bent jau tokių, kuriems nesiseka pasiekti tokių rezultatų, kaip kitiems kolegoms, tai jau tikrai netrūksta, kad ir departamentų lygmenyje. Tai parodė ir visai šviežias pavyzdys, kai vyriausiasis miesto ūkvedys Liudvikas ėmė ir visai neseniai padarė nedovanotiną klaidą – bręstant minėtajai reformai išėjo atostogauti ne tik pats, bet ir savo dešiniąją ranką Ireną atostogauti išleido.

Ir kas gi tuo metu nutiko? Ogi laikinai Liudviką pavaduoti paskirtas vyriausiasis urbanistas Kastytis ėmė siautėti kaip padūkęs.

Kastytis ir baudas viešųjų vietų šienautojams išrašė (ko jie tikriausiai gyvenime nėra matę, nes juk vienas iš akcininkų žinomas advokatas), ir Biržos tiltą privertė apsimiegojusius rangovus remontuoti, ir kaimiečiams „Hidrostatybai” su laikinuoju vyriausiuoju vandeniu, vyriausiosios miesto finansininės vyru priešaky baudas pasiūlė už mėnesių mėnesius nesutvarkomą įgriuvą Šilutės plente. Nebespėjo tik žmogus išrūpinti asfalto restruktūrizuojamų „Žemkasos” nabagų išknistoje ir paliktoje Tilžės gatvėje, nes ne tokios ilgos tos Liudviko atostogos buvo.

Taigi, prieš rugpjūtį prasidėsiančius G. Neniškio pokalbius „su kiekvienu skyriumi ar departamentu dėl funkcijų atskyrimo ar priskyrimo” bent jau Spygliui vienoje vietoje viskas jau yra kaip ir aišku.

*Spyglio rubrikos nerekomenduojama skaityti susipykusiems su humoro jausmu ar stokojantiems fantazijos, nes nieko rimto čia tikrai nerasite. Spyglio humoras iš viso yra sunkiai suprantamas, juodas ir kandus.

5 Comments

  1. "URBANISTAS" KASTYTIS

    Turi ir savo rūtų darželį, ne tik Dūdos departamentą per Dūdos atostogas. Grįš Dūda, įsisuks į „urbanisto” valdas…

    Reply
  2. Klaipėdietė

    JEIGU administracjos direktorius PALIKS dirbti Butų ir energetikos poskyrio vedėją p.A.Gaižutį ,tai daugiabučių gyvenamųjų namų administratoriai GALĖS toliau siautėti , nes geresnio patrono jiems nerasti .Taryboje p.V.Ž. ,poskyryje p.A.G.su savo komanda.

    Reply
  3. O

    Šakalys už jūrų marių kranto…. Irena viename krante, vyrelis – kitame! … Kokia romantika! Neringos savivaldybės administracijos direktorius. Ir ką gi?!… 😀

    Reply
  4. Eiliniai

    Persidėliojimai

    Reply
  5. Vytautas

    Ačiū Linai

    Reply

Submit a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. IP adresas bus rodomas viešai. Būtini laukeliai pažymėti * ženklu.

Pranešti klaidą
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

PANAŠŪS STRAIPSNIAI

Spyglys

Apie rinkimus - nė žodžio*

Žinia, prasidėjus rinkimų į prezidentus vajui, dabartinis iš Klaipėdos kilęs šalies vadovas kone kas antrą dieną ėmė lankytis vis kitoje ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

Miestas, Svarbu

Naujam prekybos centrui – raudona šviesa 

Leidimas vietoje buvusių Prekybos uosto kultūros rūmų J. Janonio gatvėje statyti prekybos centrą negali būti išduotas kol nebus parengtas nepriklausomas ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

Spyglys

Išsigando Linutės*

Pasižadėjusi prieš kiekvieną Klaipėdos miesto tarybos posėdį rėžti kalbą iš „Klaipėdiečių tribūnos” Virginija Jurgilevičienė pažado netesėjo. Ketvirtadienį jos posėdyje nebuvo. ...
2024-04-25
Skaityti daugiau

PARAMA

Jei Jums patinka „Atviros Klaipėdos” žurnalistų rengiami straipsniai ir tikite visiškai atviros bei nepriklausomos žiniasklaidos idėja – paremkite mus, nes į VšĮ „Klaipėda atvirai” sąskaitą pervedama parama yra pagrindinis mūsų pajamų šaltinis.

ATVIRI DOKUMENTAI

VšĮ „Klaipėda atvirai” kiekvieną mėnesį skelbia, kiek per praėjusį sulaukė paramos. Taip pat – detalią atskaitą apie visas praėjusio mėnesio išlaidas.

Čia galite rasti ir portalo Etikos kodeksą bei VšĮ „Klaipėda atvirai” dalininkų sąrašą.

Susipažinti su dokumentais.

INFORMACIJA

Portalas „Atvira Klaipėda” priklauso VšĮ „Klaipėda atvirai”. Plačiau apie įstaigą ir portalą galima paskaityti čia.

Puslapio taisyklės.

Redakcijos tel. + 370 650 77550
el. paštas: info@atviraklaipeda.lt

Pin It on Pinterest

Share This